Arifiye Konya arası hızlı tren kaç saat?

Sakarya Konya arası hızlı tren kaç saat sürer?

KonyaSakarya arası Tren yolu mesafesi 565 Km olduğundan hızlı tren ile tren yolculuğu yaklaşık, 3 saat 3 dakika sürmektedir.

Adapazarından trenle nereye gidilir?

Adapazarından Ada ekspresi banliyosu ile Sapanca İzmit Gebze, Sakarya Arifiye tren garından Pendik, Bostancı, Bakırköy, Halkalı, Ankara, Polatlı, Eryaman, Eskişehir, Konya, Karaman, Bilecik, Bozüyük ve İstanbul yönüne trenler vardır.

Arifiye hızlı tren nereye gidiyor?

Arifiye İstasyonu, Arifiye merkezinde, ilçeyi Adapazarı’na bağlayan Atatürk Caddesi üzerinde, Adapazarı Garı’na 8 km uzaklıkta. Gebze-Adapazarı bölgesel treni ile Adapazarı merkez garına gitmek mümkün. Hızlı trenler geçici olarak Arifiye‘de durmakta.

Adapazarı hızlı tren kaç saat?

Arifiye garından ilk tren sabah 09:03 saatinde hareket etmektedir. Pendik Garından kalkan YHT ise 07:27 saatinde hareket etmektedir. Bu trenin son durağı Arifiye Garı’dır. Yolculuk yaklaşık 1 saat 40 dakika sürmektedir.

Arifiye Konya hızlı tren kaç para?

ArifiyeKonya tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 136 TL‘dir. Yolcu türüne göre farklı oranlarda indirim uygulanır.

Sakarya Konya arası otobüsle kaç saat?

KonyaSakarya (Adapazarı) arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 7 saat 33 dakika sürmektedir. KonyaSakarya (Adapazarı) arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir? KonyaSakarya (Adapazarı) arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Kontur Turizm, Lüks Aksel Seyahat, Kamil Koç, Özkaymak firmalarıdır.

Adapazarı treni nereden kalkıyor?

Adapazarı Pendik Ada Ekspresi Treninin son durağı Gebze olmuştur. Artık Adapazarı İstanbul tren yolculuklarını Ada Ekspresi ve Marmaray aktarmalı veya Arifiye’den kalkan hızlı trenle yapabilirsiniz. Pendik Adapazarı Arifiye Tren Garları arasında TCDD’ye ait YHT trenler ile her gün 13 sefer yapılmaktadır.

Sakarya adaray çalışıyor mu?

Sakarya‘da şehir merkezi ve Arifiye ilçesi yolcu taşıyan hafif raylı araç ADARAY ise Ada Treni’nin devreye sokulmasından sonra tamamen kaldırıldı.

Adapazarı hızlı tren istasyonu nerede?

Adapazarı Garı
Konum Semerciler Mahallesi, Gar Meydanı, 54100 Adapazarı, Sakarya Türkiye
Sahip Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları
İşletmeci TCDD Taşımacılık
Hat(lar) Pendik – Adapazarı Bölgesel Treni (Ada Ekspresi)

Arifiye tren istasyonundan Sakarya Üniversitesine nasıl gidilir?

Şehir merkezine yaklaşık 20 dakika uzaklıkta olan tren istasyonundan Sakarya şehir merkezine ulaşımı sağlayan ikinci bir tren hattı ile gelinebilir. Şehir merkezindeki tren istasyonuna gelindiği takdirde istasyonun hemen yan tarafında bulunan dolmuş duraklarından Kampüs hattına binilebilir.

Ankara Sakarya hızlı tren kaç TL?

Ankara – Arifiye Tren Saatleri

Kalkış Varış Bilet Fiyatı
15:35 18:20 ₺102.00
17:45 20:30 ₺102.00
19:15 21:56 ₺102.00
22:00 03:52 ₺94.50

Adapazarı İstanbul tren kaç TL?

Adapazarı ile İstanbul ile tren

En iyi fiyat 20,30 TL
Yolculuk süresi 1 sa 40 dk
Günlük bağlantılar 10
İlk kalkış 08:55
Son kalkış 21:55

Hızlı tren bileti ne kadar?

Gidiş-dönüş biletleri ise 74 liradan 90 liraya çıkarıldı. Genç tarife ücreti de 37 liradan 45 liraya yükseltildi. Eskişehir-İstanbul arasında 64 lira olan bilet fiyatı 77 liraya yükselirken, gidiş-dönüş fiyatı da 109 liradan 131 liraya çıkarıldı.

Adapazarına hızlı tren var mı?

Adapazarı Pendik Ada Ekspresi Treninin son durağı Gebze olmuştur. Artık Adapazarı İstanbul tren yolculuklarını Ada Ekspresi ve Marmaray aktarmalı veya Arifiye’den kalkan hızlı trenle yapabilirsiniz. Pendik Adapazarı Arifiye Tren Garları arasında TCDD’ye ait YHT trenler ile her gün 13 sefer yapılmaktadır.

Adapazarı Konya otobüs kaç saat?

KonyaSakarya (Adapazarı) arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 7 saat 33 dakika sürmektedir.