Postayla gelen deniz kabuğu ne anlatıyor?

Postayla gelen deniz kabuğu konusu nedir?

Behiç Ak’ın yazıp resimlediği çocuk romanı Postayla Gelen Deniz Kabuğu yirmi iki bölümden oluşur. Günümüzün en büyük problemlerinden olan, teknolojiyi bilinçsizce kullanmayı ve aile ilişkilerinin zayıflamasının sonuçlarını konu alır. Sude, pantomimci Rıfkı Bey ile avukat Sevda Hanım’ın biricik kızlarıdır.

Postayla gelen deniz kabuğu kaç sayfa?

Ürün Adı: Postayla Gelen Deniz Kabuğu Ürün Kodu: 9786054603947 Yazar: Behiç Ak Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 160 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir.

Yaşasın Ç harfi kardeşliği kaç sayfa?

Behiç Ak

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 103
Yaş Grubu 6 – 9 Yaş
Yayın Tarihi 2015

Her şeyi yanlış anlayan kedi kaç sayfa?

Her Şeyi Yanlış Anlayan Kedi

Yayın Tarihi: 23.09.2019
ISBN: 9786059405737
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 196
Cilt Tipi: Karton Kapak

Yaşasın Ç harfi kardeşliği kaç yaş için?

Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği: 8-12 Yaş

Yaşasın Ç harfi kardeşliği roman mı?

Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği Kitap Açıklaması Roman, nüfus kayıtlarında soyadına yanlışlıkla bir Ç harfi eklenmiş Ali’nin tek bir harfle farklı bir insana dönüşmesini eğlenceli ve düşündürücü bir kurguyla aktarıyor.

Her şeyi yanlış anlayan kedi kaç yaş?

Behiç Ak’ın yazıp resimlediği “Her Şeyi Yanlış Anlayan Kedi”, 8-12 yaş grubu için Günışığı Kitaplığı etiketiyle yayımlandı. Behiç Ak, çocukların zengin içdünyalarını, yaşam sınırlarını genişletme isteklerini ve meraklı hallerini yansıttığı çocuk romanlarına bir yenisini ekledi.

Tavşan dişli bir gözlemcinin notları kaç sayfa?

Tavşan Dişli Bir Gözlemcinin Notları

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 164
Yayın Tarihi 2019
Yazar Behiç Ak

Yaşasın Ç harfi kardeşliği kaç TL?

Ayrı ayrı 59,95 olan bu ürünleri birlikte alın sadece 36,45 ödeyin.

Yaşasın Ç harfi kardeşliği ne anlatıyor?

Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği Kitap Açıklaması Yazar, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin sözlü ve yazılı iletişim biçimlerimizi farklılaştırdığı; tüketmenin –olabildiğince hızlı tüketmenin– gündelik yaşamlarımızın odak noktası haline geldiği günümüz dünyasını, “Bay Ç” olarak ünlenen bir çocuğun gözünden anlatıyor.

Yaşasın Ç harfi kardeşliği kitabının türü nedir?

MizahYasasin C Harfi Kardesligi / Tür

Behiç Ak Her şeyi yanlış anlayan kedi kaç sayfa?

Her Şeyi Yanlış Anlayan Kedi – Behiç Ak

Basım Dili Türkçe
Boyut Normal Boy
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 196
Yazar Behiç Ak

Tavşan diş nasıl yapılır?

‘Halk arasında ‘tavşan diş‘ olarak bilinen, öndeki iki dişin diğer dişlerden uzun olması, kadınlarda daha çekici bir gülümsemenin elde edilmesini sağlar. Genellikle kadınlarda ön iki diş diğerlerine göre daha uzundur. Bunlar ilk süren ve aşınmaya en fazla uğrayan dişlerdir.

Yaşasın Ç harfi kardeşliği hikaye mi?

Ülkemizin uluslararası üne sahip mizah ustası, 2014 Astrid Lindgren Anma Ödülü (ALMA) adayımız Behiç Ak, “Gülümseten Öyküler”le büyümüş çocukların değişen yaşamlarının ritmini yakalayan, onlarla yeni bir duygu ve dil dünyasında buluşan mizah dolu bir romanla karşımızda.

Yaşasın Ç harfi kardeşliği resimleyen kimdir?

Behiç Ak. Behiç Ak, Samsun’da doğdu. İstanbul’da mimarlık öğrenimi gördü. 1982’den beri Cumhuriyet gazetesinde bant karikatür çiziyor.