Victoire Weasley kim?

Victoire Weasley kimin kızı?

bill weasley ve fleur delacour’un kızları. ayrıca harry potter and the deathly hallowsun sonunda teddy lupinle ilişkisi olduğu ima edilmiştir.

Molly Weasley kaç çocuğu var?

Molly ve Arthur Weasley‘in en büyük oğlu, Charlie, Percy, Fred, George, Ron ve Ginny‘nin kardeşidir. Bill Weasley, Hogwarts’ta, Gryffindor binasında, 1982 ve 1989 yılları arasında eğitim gördü.

Percy Weasley kiminle evlendi?

12-) percy weasley kingsley shacklebolt yönetimindeki yeni sihir bakanlığında memur oldu ve audrey adında bir kadınla evlendi. iki kızları oldu; molly ve lucy. 13-) bill ve fleur weasley‘nin üç çocukları oldu; victorie, louis ve dominique.

Hermione kimin vaftiz annesi?

Hermione sonunda Ron Weasley ile evlendi ve birlikte iki çocukları oldu, Rose ve Hugo. Harry ve Ginny Potter’ın en büyük oğulları James’in vaftiz annesi oldu.

Molly Weasley safkan mı?

Safkan bir büyücü ailesi olan Weasley‘lerin annesidir ve yine başka bir safkan büyücü olan Prewett Ailesi’nden gelmektedir. 2. Arthur Weasley ile evi olan Molly‘nin, bu evlilikten 7 çocuğu olmuştur; Bill, Charlie, Percy, ikizler Fred ve George, Ron ve Ginny.

Harry Potter peverell kimdir?

mezar taşında ölüm yadigarlarının sembolü bulunan büyücü. peverell kardeşlerin en küçüğü, en bilgesi, alçakgönüllüsü ve en akıllısıdır. ayrıca rowling’ten gelen son bilgilere göre voldemortun annesi, harry potterın ise babası tarafından atasıdır, harry ve voldemort kan bağına da sahiptir.

Scorpius Malfoy kiminle evlendi?

Eşi Astoria Greengrass’dır. Scorpius adlı bir oğlu vardır. Draco Malfoy, Harry Potter film serisinin tümünde Tom Felton tarafından canlandırılmaktadır….

Draco Malfoy
Evlilik(ler) Astoria Greengrass
Çocuklar Scorpius Hyperion Malfoy
Bina Slytherin
Bağlılık Ölüm Yiyenler Vincent Crabbe Gregory Goyle

Ron Weasley evli mi?

Ron ve Hermione evlenirler.Rose ve Hugo adında iki çocukları olur. Kız kardeşi Ginny ve Harry de evlenirler.

Mızmız Myrtle kim öldürdü?

Hogwarts’ın eski öğrencilerinden Myrtle, Sırlar Odası’nın açılmasıyla serbest kalan Basilisk tarafından öldürülmüştür.

Molly Weasley kaç yaşında?

Molly Weasley (Arthur Weasley ile evlenmeden önce Prewett) (doğum: 30 Ekim 1949) Harry Potter serisindeki kurgusal karakterlerden biri. Ron’un, Harry’nin daha sonra evleneceği Ginny‘nin ve diğer Weasley çocuklarının annesidir.

Peverell ailesi kimdir?

Herkes hikayedeki kardeşlerin Peverell Kardeşler olduğunu bilir: Antioch, Cadmus ve Ignotus. Bu Harry Potter teorisine göre, bu hikaye aslında Harry’nin hayatını yansıtıyor. Voldemort, yenilmezliğin yollarını aradığı ve umutsuzca Mürver Asa’yı istediği için Antioch Peverell‘dır.

Ignotus peverell kim?

ozan beedle’ın hikayelerindeki ölümle karşılaşan 3 kardeşten en küçüğü. ölümden görünmezlik pelerinini istemiş ve sonunda eceli ile ölürken pelerinini oğluna bırakmıştır. aynı zamanda harry potterın atalarındandır ki bu sebeple görünmezlik pelerini şu an harry potter’da bulunmaktadır.

Rose Granger Weasley kiminle evli?

Hermione Granger

Hermione Jean Granger
Evlilik(ler) Ron Weasley
Çocuklar Rose Weasley Hugo Weasley
Bina Gryffindor
Bağlılık Dumbledore’un Ordusu

Luna kimle evlendi?

J.K. Rowling bir röportajda Luna‘nın “bir doğa bilimcinin büyücü eşdeğeri” olduğunu ve diğer doğa bilimci Rolf Scamander ile evlendiğini söyledi. 2008 ile 2011 arasında Lorcan ve Lysander adında ikiz oğulları olduğunu da belirtti.

Ron hangi Quidditch takımını destekliyor?

Oliver Wood’un gidişiyle birlikte Gryffindor Quidditch takımının tutucusu eksilmiştir ve Ron seçmelerde Gryffindor Quidditch takımının tutucusu seçilmiştir.