Arka Sokaklar Ecem Öz kaç yaşında?

Şule Coban kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde Şule Çoban karakterini canlandıran isim Ecem Öz’dür.

Ecem Öz boyu kaç?

Ecem öz boyu ve kilosu Ecem öz, 1,58 cm boyunda ve 50 kilodur. gözleri eladır.

Arka Sokaklar ilk Şule kimdir?

5 çocuğu olan Hüsnü Çoban’ın kızı Şule Çoban’a daha önce genç oyuncu Manolya Azize Aşık hayat veriyordu. Hüsnü Çoban’ın ikinci kızı olan Aşık’ın 14. sezonda diziden ayrılacağı yapımcı tarafından açıklandı. Yeni Şule Çoban netleşti. Diziye 14.sezondan itibaren güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Ecem Öz de katıldı.

Arka Sokaklar Manolya Aşık kaç yaşında?

21 yaşında (23 Mart 2000)Manolya Asik / Yaş

Ecem Öz kaç yaşında 2021?

2004, İstanbul doğumlu. Hülya Sağlam Menajerliğin oyuncusudur. Daha önce CW, Becel Reklamı, Ülker Çokokrem gibi reklam filmlerinde oyuncu olarak yer almıştı. İlk dizi deneyimi olan Arka Sokaklar’da yeni Şule karakterini canlandırdı.

Yüsra Geyik kaç kilo?

Yüsra Geyik 1.65 metre boyunda, 45 kilo ve ikizler burcudur.

Arka Sokaklar Gürcan kimdir?

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986’da Karasu, Sakarya Türkiye’de doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır.

Furkan Göksel kaç yaşında?

27 yaşında (13 Temmuz 1994)Furkan Göksel / Yaş

Deniz Çatalbaş kimdir?

2021 yılında Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonuna dahil olarak ‘Aslı Komiser’ karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 1995 doğumlu olan Deniz Çatalbaş, 2021 yılı itibarıyla 26 yaşındadır ve bekardır. Fenerbahçe taraftarıdır. Deniz Çatalbaş 1.78 metre boyunda, 71 kilo ve ikizler burcudur.

Bir geyik kaç kilo gelir?

Erkek geyikler (stag) genelde 70-110 cm arasında değişen, büyük ve gösterişli boynuzlara sahiptirler. Erkek geyiklerin ağırlıkları 150 ile 300 kg civarındadır.

Yüsra Geyik Diziden neden ayrıldı?

Dizide uzun soluklu olması beklenen Geyik‘in rolü zamanla azaldı ve senaryo gereği 27. bölümde İzmir’e taşındı. Bu durum kulislerde ilginç bir söylentiyi de beraberinde getirdi. Genç oyuncunun ön plana çıkmasının bazı başrol oyuncularının tepkisini çektiği ve bu nedenle rolün ömrünün kısa sürdüğü öne sürüldü.

Kadir Polatçı kac yasinda?

33 yaşında (30 Eylül 1988)Kadir Polatçı / Yaş

Kardeş Payı pompacı Deniz Kimdir?

kardeş payı dizisinde feyyza’nın hoşlandığı deniz karakterini canlandıran kişi.

Göksel boyu kaç?

1,62 mGöksel / Boy

Göksel kaç yaşında?

50 yaşında (25 Kasım 1971)Göksel / Yaş