Eczanede Vicks fiyatı ne kadar?

Vicks fiyatları nedir?

En Çok Takip Edilen Vicks Ürünleri

  • Vicks Vaporub 38 gr Buharlaşan Merhem44,99 TL6 satıcı, en ucuz 34 TLTakip Et250+ takip.
  • Vicks First Defence 15 ml Burun Spreyi33,00 TL64 satıcı, en ucuz 30 TLTakip Et100+ takip.
  • Vicks V1300 Nefes Açıcı Buhar Makinesi87,95 TL9 satıcı, en ucuz 87 TLTakip Et50+ takip.

Vicks kaç lira 2021?

VICKS VAPORUB Buharlaşan merhem 2021 Fiyat Bilgileri

En Yüksek 34.71 TL
En Düşük 25.82 TL
Ortalama 30.42 TL

Vicks krem reçetesiz alınır mı?

Eczanelerden reçetesiz temin edilebilen Vicks, Türkiye’de en çok kullanılan kremlerin arasında yer alıyor. İlk kez 1890’da satılmaya başlayan Vicks kremin içinde yüksek oranda okaliptüs yağı ve mentol bulunmaktadır.

Soğuk algınlığında Vicks nasıl kullanılır?

VICKS VAPORUB burun tıkanıklığı ve akıntısı, boğaz ağrısı ve soğuk algınlığına bağlı öksürüğün semptomatik tedavisinde kullanılır. merhem, 6-12 yaş arası çocuklarda: Günde 2-4 defa 1 ila 2 çay kaşığı kadar merhem, 2-5 yaş arası çocuklarda: Günde 2-3 defa 1/2 ila 1 çay kaşığı kadar merhem sürülerek kullanılmalıdır.

Ayak altına Vicks sürünce ne olur?

AYAK ALTINA VICKS SÜRMENİN FAYDALARI Vücudunuzda ağrılar varsa ya da soğuk algınlığı problemi yaşıyorsanız ayaklarınızın altına biraz Vicks sürün ve kalın bir çorap giyin. Bunu yatmadan önce yaptığınızda gece rahat bir uyku uyumanıza yardımcı olur.

Vicks ne kadar eczane 2020?

VICKS VAPORUB Buharlaşan merhem 2020 Fiyat Bilgileri

En Yüksek 25.82 TL
En Düşük 20.61 TL
Ortalama 22.83 TL

Vaporup viks ne işe yarar?

Soğuk algınlığı şikâyetleri olması durumunda solunum yollarının iyileşmesi için (nezle, ses kısıklığı, öksürük ve balgam gibi belirtiler eşliğinde seyreden bronş mukozası iltihabı) kullanılır.

Ayak altına Vicks sürmek neye iyi gelir?

Ağrı kesici bir kremdir. Cildin nemlendirilmesine yardımcı olur. Nasır oluşumunu engeller ve mevcut nasırlara iyi gelir. Ödem oluşmasını engeller.

Vicks kimler kullanamaz?

Viksin Zararı Var mı? Özellikle gebelik ve emzirme döneminde mutlaka vicks kremi kullanmadan önce doktora başvurmak gerekir. Ayrıca 2 yaş altı çocuklarda kullanması sakıncalıdır. Diğer taraftan 6 yaş altı çocuklarda ise soluyarak kullanılmamasına dikkat edilmelidir.

Vicks soğuk algınlığına iyi gelir mi?

Göğüs tıkanmaları ve soğuk algınlığı durumlarında kullanılan vicks oldukça etkilidir. Çocuklarda boğaz ve göğüs ağrısının tedavisinde oldukça faydalı olan vicks, boyun, sırt veya göğse sürüldükten sonra bir havlu ile kapatılırsa çok daha etkili olmaktadır.

Vicks kaç saatte bir sürülür?

Haricen sürülerek kullanımı: Yetişkinlerde ve 12 yaşın üstündeki çocuklarda: günde 2-4 defa 2 ile 3 çay kaşığı kadar merhem. 6-12 yaş arası çocuklarda: Günde 2-4 defa 1 ile 2 çay kaşığı kadar merhem. 2-5 yaş arası çocuklarda: Günde 2-3 defa 1/2 ile 1 çay kaşığı kadar merhem.

Vicks ayak altına sürülür mü?

Vicks kremi en etkili şekilde kullanabileceğiniz şekil ayak altına sürmektir. Vücudunuzda ağrılar varsa ya da soğuk algınlığı problemi yaşıyorsanız ayaklarınızın altına biraz Vicks sürün ve kalın bir çorap giyin. Bunu yatmadan önce yaptığınızda gece rahat bir uyku uyumanıza yardımcı olur.

Vicks neden ayak altına sürülür?

Ayak Tabanına Uygulama Ayak tabanına Vicks Uygulanması gece öksürüğünü kesmenizde yardımcı olur. Yatmadan önce uygun miktarda tüm ayak tabanı üzerine VapoRub sürüp iyice ovun ve çorabınızı giyin. Saniyeler içinde öksürüğünüz kesilecektir. Aynı uygulamayı çocuklarınıza da uygulayabilirsiniz.

Viks yakar mi?

1. Kilo vermenize yardımcı olabilir mi? Vicks yağ yakımını uyararak lokalize yağları azaltabilir. Yağ fazlası olan göbek bölgenize vicks sürüp streçle kapatarak yağ yakımının hızlandırabilirsiniz.

Vicks krem öksürük için nasıl kullanılır?

Şiddetli bir öksürük problemi ile karşı karşıya kalırsanız Vicks kremi göğüs bölgesine, boğaza ve ağrıyan bölgelere sürmeniz gerekir. Sürdükten sonra sararak bekleyin. Bir süre sonra öksürük hafiflemeye başlar.