Ramo Mazharın karısı kimdir?

Ramonun mazharı kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak, sinemada ise Kırık Kalpler Bankası, Nekro, Anons, Buğday, Peri Ağzı Olmayan Kız gibi projelerde yer almıştır. Oyuncu şuanda Ramo dizisinde Mazhar karakterine hayat vermektedir.

Ramoda Mazharın sevgilisi kimdir?

Dilber (Sitare Akbaş) : Mazhar’ın sevgilisi.

Mehmet Yılmaz Ak Ramo kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 yılında doğdu. Sinema ve dizi oyuncusu olan Ak Diyarbakır doğumludur. Ak, eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Birçok özel tiyatro da görev yapan Mehmet Yılmaz Ak, Beşinci Basamak adlı oyununu 2008 yılında yazdı ve Mitos Boyut yayınlarından misyon ödülü aldı.

Mehmet Yılmaz Ak kaç doğumlu?

8 Şubat 1986 (36 yıl yaşında)Mehmet Yılmaz Ak / Doğum tarihi
MEHMET YILMAZ AK KİMDİR? Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Mehmet Yılmaz Ak, Türk oyuncu ve oyun yazarıdır. Oyuncu Ak, eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Ramo hangi dizilerde oynadı?

2004 yılında Kadir İnanır’ın başrollerinde rol aldığı “Bütün Çocuklarım” dizisiyle televizyon dünyasında tanınan Yıldırım, “Fırtına”, “Asi”, “Aşk ve Ceza” ve “Suskunlar” gibi ses getiren televizyon dizilerinde yer aldı.

Mehmet Yılmaz hangi dizilerde oynadı?

Yargışu tarihten beri: 2021
Fatma2021Hakan: Muhafız2018 – 2020Dudullu PostasıEither Freedom or Death
Mehmet Yılmaz Ak/TV şovları

Adanalı Ramo kimdir?

Adana’nın Taşkapı Mahallesi’nde “Pompacılar” olarak bilinen ailenin hayat hikayesidir, Ramo. Kendi mahallesinde bir yardımsever, hayırsever ve kahraman olarak biliniyor. Ancak karanlık alemin başbelası olmaya and içmiş, zirveye çıkmak için de her türlü hileye başvurmaya hazır olduğunu ortaya koyan bir karakter.

Ramo Guri kimdir?

Guri (Burak Şafak): Cihangir’in yeni sağ kolu aynı zamanda Doğu’nun eski sağ kolu.

Mehmet Yılmaz Ak çukur da oynadı mı?

Bir çoğumuz onu Çukur dizisinde tanıdı. Sevilen oyuncu şimdilerde Yargı dizisinin kadrosunda yer alıyor. Dizide Pars Seçkin’i canlandıran Mehmet Yılmaz Ak izleyiciden tam not almayı da başardı.

Pars Savcı sevgilisi kaç yaşında?

Aralarında 14 yaş fark vardı, ünlü ikilinin ayrılık nedeni de ortaya çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Pars karakteri ile ekranlarda boy gösteren 35 yaşındaki oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, sevgilisi Nazlı Çetin ile katıldığı müzikalde görüntülenmişti.

Mehmet Yılmaz Ak hangi dizide oynadı?

Yargışu tarihten beri: 2021
Fatma2021Hakan: Muhafız2018 – 2020Dudullu PostasıEither Freedom or Death
Mehmet Yılmaz Ak/TV şovları

Ramonun Nehri kim?

Ramo dizisinin kadrosuna ikinci sezonda Nehir karakteriyle dahil olan Devrim Özkan, başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirdi.

Ramo nehir ne oldu?

Dizide Nehir karakterini canlandıran Devrim Özkan yeni bir projeye daha başlıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan bilgiye göre yeni dijital platformlardan biri olan Gain için çekilecek Ex Aşkım dizisinde rol alacak.

Mehmet Yılmaz Ak hangi filmlerde oynadı?

Ceset2015
Peri: Ağzı Olmayan Kız2019Kırık Kalpler Bankası2017Buğday2017Anons2017
Mehmet Yılmaz Ak/Filmler

Mehmet Yılmaz Ak Çukur da oynadı mı?

Bir çoğumuz onu Çukur dizisinde tanıdı. Sevilen oyuncu şimdilerde Yargı dizisinin kadrosunda yer alıyor. Dizide Pars Seçkin’i canlandıran Mehmet Yılmaz Ak izleyiciden tam not almayı da başardı.