Time dergisi hangi ülkeye ait?

The Time dergisi kimin?

ABD medya şirketi Meredith Corp., Time, People, Sports Illustrated ve Fortune dergilerinin sahibi olan Time Inc.’i 1,84 milyar dolara satın alacağını açıkladı.

Atatürk Times dergisine kaç kez kapak oldu?

Time 90 Yaşında: 90 Kapak Hikayesiyle Modern Tarih Hakkında Bilmeniz Gereken Her şey” başlığı ile hazırlanan sayfada, ilk sırada Mustafa Kemal Atatürk‘e ayırdı.

2006 yılın kişisi kimdir?

Tam Liste

Yıl Kişi Hayatı
2005 Merhametliler
2006 Sizsiniz
2007 Vladimir Putin d. 1952
2008 Barack Obama d. 1961

Şükrü Saraçoğlu Time dergisine ne zaman kapak oldu?

Şükrü Saracoğlu – 12 Haziran 1943 Dönemin başbakanı Saracoğlu‘na kapakta yer verilmesinin nedeni, ortalığın bir hayli karışık olduğu o dönemde hangi süper gücün yanında olmaya karar vereceğiydi. Çünkü kararı, bölgeye getireceği yeni düzen için oldukça önemliydi. II.

1999 yılında Time dergisi tarafından yüzyılın adamı seçilen bilimci kimdir?

Time Dergisi yüzyılın kişisi 1999 yılında Albert Einstein seçilmiştir ve kapağa konulmuştur.

The Economist 2021 kapağı ne anlatıyor?

komplo teorilik olmayan kapak. 2020 yılında dünya’nın yaşadığı felaketleri simgelemişler. aşıyı ekşi sözlüğün bulduğunu gösteren kapaktır. geçen yılı gayet güzel özetleyen bir kapaktır. dikkatli bakınca tiktok un da yıkım listesinde olduğunu farkediyorsunuz.

Hangi sporcumuz ünlü Time dergisine fotoğrafi kapak olmuştur?

‘Cep herkülü’ lâkâplı Naim Süleymanoğlu, 1996’ya kadar neredeyse her girdiği organizasyonda madalyaları toplamış, dünya rekorlarını kırmıştı. Seul Olimpiyatları’nda gösterdiği üstün başarı “Herkes kazanıyor” başlığıyla Time‘a kapak olmuştu.

Naim Süleymanoğlu kaç yılında Time dergisine kapak oldu?

“Neden Bağışladı?” başlığı ile basılan 9 Ocak 1984 tarihli Time Dergisi, Papa’nın Ağca’yı affetmesinin nedenlerini bulmaya çalışmıştı. Naim Süleymanoğlu (3 Ocak 1988) “Cep herkülü” lâkâplı Naim Süleymanoğlu, 1996’ya kadar neredeyse her girdiği organizasyonda madalyaları toplamış, dünya rekorlarını kırmıştı.

2006 yılında Time dergisi Yılın Kişisi olarak hangi kelimeyi seçmiştir?

Amerikan Time dergisi, 2006 yılının kişisi olarak “sizi” seçti.

Time dergisi 2011 yılında yılın kişisi olarak kapağında kimin fotoğrafına yer vermiştir?

Time dergisi editörleri ise ankette birinci olan Assange’ı değil, kendi editoryal kararı olarak Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’i ”Yılın kişisiolarak kapağına yerleştirmişti. Dergi, ”2011 yılının kişisi” kararını bu hafta içerisinde açıklayacak.

Yüzyılın Beyin Cerrahı Kimdir?

M. Gazi Yaşargil; dünyada modern beyin ve sinir cerrahisinin (nöroşirurji) kurucusudur. Prof. Yaşargil, Amerikan Cerrahlar Birliği tarafından “Yüzyılın Beyin Cerrahı” olarak adlandırılıyor.

Gazi Yaşargil aslen nereli?

1999 yılında Yaşargil. Mahmut Gazi Yaşargil (d. 6 Temmuz 1925; Lice, Diyarbakır), Türk bilim insanı ve tıp hekimidir.

The Economist kapağı ne anlatıyor?

komplo teorilik olmayan kapak. 2020 yılında dünya’nın yaşadığı felaketleri simgelemişler. aşıyı ekşi sözlüğün bulduğunu gösteren kapaktır. geçen yılı gayet güzel özetleyen bir kapaktır. dikkatli bakınca tiktok un da yıkım listesinde olduğunu farkediyorsunuz.

The Economist ne anlatıyor?

The Economist, Londra merkezli “The Economist Newspaper Ltd. “‘in sahibi olduğu haftalık haber, uluslararası ilişkiler ve ekonomi dergisidir. 1843 Eylül’ünde kurulduğundan bu yana kesintisiz olarak yayımlanmaktadır.

Naim Süleymanoğlu hangi dergiye kapak oldu?

Seul Olimpiyatları’nda gösterdiği üstün başarının ardından “Herkes Kazanıyor” başlığıyla Time’a kapak olan Naim Süleymanoğlu, dönemin ABD başkanı Reagan ile de bir saate yakın görüşmüştü. 22 Temmuz seçimlerine bir hafta kala Time dergisinde yayınlanan kapak, başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede gündemi oluşturdu.