Türk Hava Yolları Miles and Smiles nasıl üye olunur?

Turkish Airlines Miles and Smiles nasıl alınır?

İnternet sitemizdeki Miles&Smiles üyelik formunu doldurarak üyeliğinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çağrı merkezimiz, satış ofislerimiz, mobil uygulamamız, Planet uçak içi eğlence sistemi ekranları aracılığıyla üye olabilirsiniz.

THY 1000 mil kaç TL?

Mil satış değeri 1000 Mil için KDV dâhil 30 USD olarak uygulanır. Üyeler, kendi hesapları ya da diledikleri üyelerin hesapları için her 1 takvim yılı içinde, her bir üye için en fazla 50.000 Mil satın alabilir.

Miles&Smiles üye olma şartları nelerdir?

Miles&Smiles üyeliği, hali hazırda özel yolcu programlarının yasayla serbest olduğu ve Miles&Smiles‘ın sunulduğu herhangi bir ülkede mukim 2 yaşın üzerindeki bütün gerçek kişilere bireysel olarak açıktır; bu kişiler kişisel statüleriyle ilgili kurallara uydukları takdirde programa üye olabilirler.

Miles&Smiles üyelik nedir?

Miles&Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan, program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerden Mil kazandıran bir özel yolcu programıdır.

Miles Smiles üyelik paralı mı?

Miles&Smiles, Türk Hava Yolları’nın özel yolcu programıdır . Üyelik için herhangi bir ücret alınmamaktadır ve 2 yaşın üzerindeki bütün gerçek kişilere bireysel olarak açıktır. Başvuru formları THY Satış Ofislerinden, THY check-in kontuarlarından ve THY kontuarlarından talep edilebilir.

Millerle nasıl bilet alabilirim?

Bunlardan biri “rezervasyon”, diğeri “ödül e-bilet”. Seçiminizin ödül e-bilet olması durumunda ödül bilet Mil değeri hesabınızdan anında düşülür. “Rezervasyon” seçeneğini tercih etmeniz durumunda Miller rezervasyonunuzu e-bilete çevirdiğiniz ya da satış ofisinde biletleme yaptığınız sırada düşülür.

1 mil kaç lira ediyor?

Mil kullanımı Garanti BBVA üye işyerlerinde geçerlidir. Biriktirilen her 100 mil 1 TL değerindedir.

1 Mil Puan kaç para?

Mil Puanlarınızla yapacağınız ödemelerde 1 TL 134 Mil Puan olarak hesaplanacaktır.

20.000 mil ile nereye gidilir?

Başta favorim Zanzibar olmak üzere safari ülkeleri Tanzanya ve Kenya için de yine sadece 20.000 mil karşılığında vergi ücretlerini ödeyerek uçabiliyorsunuz.

Miles&Smiles üyeliği ücretli mi?

Miles&Smiles, Türk Hava Yolları’nın özel yolcu programıdır . Üyelik için herhangi bir ücret alınmamaktadır ve 2 yaşın üzerindeki bütün gerçek kişilere bireysel olarak açıktır. Başvuru formları THY Satış Ofislerinden, THY check-in kontuarlarından ve THY kontuarlarından talep edilebilir.

Miles&Smiles kart ne işe yarar?

Miles&Smiles Türk Hava Yolları Yolcu Programı kartıdır. Ücretli bilet alındığında başta Türk Hava Yolları olmak üzere tüm Star Alliance üyesi havayollarında yapacağınız uçuşlarınızdan mil kazandırır. Miles&Smiles kredi kartı ile ise, yapacağınız alışverişlerden ve kampanyalardan mil kazanırsınız.

Miles&Smiles üye numarası nedir?

Miles&Smiles üyelik numaramı hatırlayamıyorum, nereden öğrenebilirim? THY Miles&Smiles Müşteri Hizmetleri’nin 444 0 849 numaralı telefonunu arayarak veya Turkish Airlines mobil uygulaması içerisindeki Profilim alanından öğrenebilirsiniz.

Miles&Smiles kart aidatı ne kadar?

Miles&Smiles QNB Finansbank ve Miles&Smiles QNB First kredi kartlarının yıllık üyelik ücretleri 319 TL, Miles&Smiles QNB Private kredi kartının ise 640 TL’dir.

Miles and Smiles 1 tl kaç mil?

Türk Hava Yolları kanallarından* satın alacağınız uçak biletleri için her 1 TL harcamanıza 1 Mil kazanırsınız. Örneğin 1,000 TL‘lik bir uçak bileti alımında 1,000 Mil kazanırsınız. Üstelik bu harcamalarınızı dilerseniz 6 taksite kadar taksitlendirebilirsiniz.

Mil Puanla nasıl uçak bileti alınır?

Mil puan, anlaşmalı kurumlarca oluşturulan kredi kartlarının harcama yapıldıkça biriken ve havayollarının kendilerine ait mil kartlarının bilet aldıkça kazandırdığı uçuş puanlarıdır. Mil puanlarıyla istenilen havayoluyla, istenilen yere puan tutarı kadar ücretsiz bilet alınabilir.