AnadoluJet Yurt Dışı yemek var mı?

Yurt dışı uçuşlarda yemek veriyor mu?

Yurt içi ve KKTC (Ercan Havalimanı) uçuşlarımız hariç olmak üzere tüm yurt dışı uçuşlarımızda özel yemek hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Atlas Jet yemek veriyor mu?

Türk Hava Yolları ve Atlasjet‘de ise yiyecek ve içecek servisi bilete olarak sunuluyor.

AnadoluJet PCR gerekli mi?

T.C. İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgeye göre yurt içi uçuşlarımızda negatif PCR testi ve tüm uçuşlarımızda HES kodu uygulaması 03.03.2022 tarihinden itibaren kaldırılmıştır. Maske kullanımı zorunluluğu ise uçak içerisinde devam etmektedir.

Uçakta ikram kalktı mı?

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, yolcuların ve uçuş ekiplerinin seyahat sağlığını korumak amacıyla 25 Ağustos 2020’de durdurulan ikramlar dünya çapında artan aşılama sayısı ve alınan tedbirlerin etkisiyle yolcular ile yeniden buluşacak.

THY ikramları başladı mı?

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yurt içi uçuşlardaki ikram konusuna ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Çarşamba gününden itibaren iç hatlarımızda özlenen ikramlarımızı vermeye başlıyoruz, afiyet olsun.” ifadesini kullandı.

Pegasus uçakta ikram var mı?

Pegasus Havayollarının tüm tarifeli uçuşlarında ikram servisi ücretli olarak yapılmaktadır. Menü siparişi uçuş saatine 24 saat kalana kadar verilebilir. Uçuşunuza 24 saatten daha az zaman varsa, yeni ikram menüsü şiparişi verilememektedir. Uçuş öncesi verilen yemek siparişlerinde değişlik yapılamamaktadır.

AnadoluJet ücretsiz yemek veriyor mu?

Gurmelere hitap eden lezzetleri ile AnadoluJet‘te keyifli bir yolculuğa hazır olun! AnadoluJet ile yapacağınız tüm dış hat uçuşlarda standart ücretsiz ikramımızın yanında “Yemek Seçimi” hizmetinden de ücret karşılığı faydalanarak daha keyifli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

AnadoluJet ikram ücretsiz mi?

Dış hat uçuşlarımızda (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hariç) ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikram edilmektedir. İç hat ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarımızda ise paketli su ikramı bulunmaktadır.

Uçağa binerken PCR testi zorunlu mu?

COVID-19 bağışıklığı bulunan kişiler için aşı ve PCR testi gerekmemektedir. COVID-19 hastalığını geçirmiş olup, pozitif sonuçlu PCR testinin üzerinden en fazla 180 gün geçmiş olan yolcularımız bağışık kabul edilmektedir.

Türkiye’ye giriste PCR testi zorunlu mu?

Sağlık Bakanlığı tarafından tüm sınır kapılarından Türkiyeye giriş yapacak kişiler, varış noktalarında örnekleme temelinde PCR testine tabi tutulabilecek.

Pegasus yemek servisi var mi?

Pegasus Havayollarının tüm tarifeli uçuşlarında ikram servisi ücretli olarak yapılmaktadır. Menü siparişi uçuş saatine 24 saat kalana kadar verilebilir. Uçuşunuza 24 saatten daha az zaman varsa, yeni ikram menüsü şiparişi verilememektedir. Uçuş öncesi verilen yemek siparişlerinde değişlik yapılamamaktadır.

THY ikram ne zaman başlıyor?

THY, geçen yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, yurt içi uçuşlardaki ikram hizmetini durdurmuştu. Çarşamba gününden itibaren iç hatlarımızda özlenen ikramlarımızı vermeye başlıyoruz.

THY sandviç veriyor mu?

Economy Class iç hat uçuşlarımızda, içeriği sefer kalkış saatine göre değişen; soğuk sandviç, meze, meyve suyu ve su ikramında bulunuyoruz.

Uçakta verilen yemekler ücretli mi?

Ülkemizde ve yurt dışında bazı havayolu firmaları yiyecek ve içecek servisini ücretli olarak sunsa da halen birçok havayolu firması bu hizmeti yolcularına ücretsiz olarak veriyor.

Pegasus uçakta su ne kadar?

Pegasus‘ta bir şişe su fiyatıymış, delirmiş olmalısınız.” “pegasus‘un dış hat uçuşlarında su 2 euro. 2 euro neden 19 tl tutmuş? “