Ramo oyuncusu Guri kimdir?

Ramo oyuncusu Fiko kimdir?

Haşmet (Yunus Emre Terzioğlu): Ramo‘nun adamı. Fiko (Galip Erdal): Masa’nın bir üyesi.

Ramodaki dogunun annesi kimdir?

Ramo’nun 38. Bölümünde; Doğu‘nun kayıp annesine ulaşmak için gizli deftere yerleştirdiği takip cihazının konumuna gelen Sibel, büyük patron Kaptan tarafından alıkonuldu. Sibel’i kurtaran ise büyük patron Kaptan’ın eşi yani Doğu‘nun kayıp annesi Cahide oldu.

Ramo daki Taner kim?

Mustafa Yıldıran Kimdir, Kaç Yaşında? 1980 yılında Denizli’de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İstanbul Devlet tiyatrolarında oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

Ramo Şahin Kimdir gerçek adı?

Gurur Çiçekoğlu Ramo Şahin karakteriyle ekranlara gelmektedir. 2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. Retalent Management oyuncusu olan Gurur Çiçekoğlu, 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 185 cm boyunda olan oyuncu, 75 kg ağırlığındadır.

Ramo dizisine kimler katıldı?

Show TV’de ekrana gelen diziye yeni oyuncular dahil oldu. Murat Yıldırım’ın Ramo karakterine, Esra Bilgiç’in Sibel karakterine hayat verdiği Ramo‘nun kadrosuna Atilla Olgaç, Burak Demir ve Emre Kınay katıldı.

Ramo Mazhar kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak, 08 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da doğdu ve 35 yaşındadır. Kova burcudur. Sinema ve dizi oyuncusu, ayrıca oyun yazarıdır. 177 cm boyunda ve 75 kilodur.

Mustafa Yıldıran hangi dizilerde oynadı?

Azizeşu tarihten beri: 2019
Söz2017 – 2019
Mustafa Yıldıran/TV şovları

Mustafa Yıldıran kaç yaşında?

41 yaşında (25 Nisan 1980)Mustafa Yıldıran / Yaş

Ramoda Taneri kim öldürdü?

Ramo’nun 13. Bölümünde; Tüm olan bitenden sonra eski limana giden Yavuz, Ramo’yu yanına aldıktan sonra yaptığı tehdidi hatırlatıp kendisini isteyenin Taner olduğunu söyledi. Mekana girer girmez Sibel’in kafasına dayalı silahı gören Ramo tek kurşunla Taner‘i vuruyor.

Ramo dan kim ayrılacak?

Ramo dizisinde Sibel karakteri ile büyük beğeni toplayan Esra Bilgiç’in oyuncu kadrosundan ayrılacağı öne sürüldü. Ramo 31. son bölümde yaşananlar iddiaları güçlendirdi. Peki, Ramo Sibel ölüyor mu? Esra Bilgiç, Show’da ekrana gelen Ramo dizisinde Ramazan’ın sevdiği kadın Sibel’e hayat veriyor.

Ramo Haşmet kim?

Ramo‘nun kadrosuna bu sezon ‘Haşmet‘ karakteriyle dahil olan Yunus Emre Terzioğlu, duygularını “Ramo, benim için oyunculuk anlamında karakter açısından risk alarak farklı şeyler deneyimlediğim ilk işim oldu. Aldığım risklerin karşılığında gayet iyi sonuçlar vermeye başladı.

Ramo Mazharın karısı kimdir?

AHSEN (PELİN KÖRMÜKÇÜ)

Mehmet Yılmaz hangi dizilerde oynadı?

Yargışu tarihten beri: 2021
Fatma2021Hakan: Muhafız2018 – 2020Dudullu PostasıEither Freedom or Death
Mehmet Yılmaz Ak/TV şovları

Mazhar Yıldıran hangi dizilerde oynadı?

Filmografi

Televizyon
Yıl Yapım Rol
2011–2014 Kurtlar Vadisi Pusu Kara/Mazhar Yıldıran
2014 Beyaz Karanfil Salih Yılmazsoy
2016 Kış Güneşi Kadim

Mustafa Yıldıran gerçekten hafız mı?

Başçavuş, muhabere uzmanı, 35 yaşında, lakabı “Hafız“. Araziyi ve yöreyi iyi bilir. Gerçekten hafızdır. Evlidir ancak bir türlü çocukları olmamıştır.