Prof Dr Yadigar izmirli kimdir?

Yadigar izmirli kaç yaşında?

söğüt 1954 doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini eskişehir ve ankara’ da yapmış ve 1977 yılında ankara üniversitesi hukuk fakültesi’ nden mezun olmuştur.

Istanbul Aydın Üniversitesi rektörü kim?

Osman Selçuk Aldemir, 18 Ocak 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendilerin tensipleriyle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü olarak atanmıştır. Evli olan Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bir çocuk sahibidir.

Istanbul Aydın Üniversitesi nin sahibi kim?

Mustafa Aydınİstanbul Aydın Üniversitesi / Kurucusu

Aydın Üniversitesi müdür?

Prof. Dr. Yadigar İZMİRLİ Rektör /Başkan
​Prof. Dr. Yaşar Meryem Yeşim ÜNLÜÇERÇİ ​Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı / Üye-
Prof. Dr. Kemal TAMER Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı / Üye
Prof. Dr. Özgün ENVER Tıp Fakültesi Dekanı / Üye
Prof. Dr. Mustafa ÇIKRIKÇI Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu Müdürü / Senatoca Seçilmiş Temsilci Üye

Mustafa Aydın Kimdir?

Dr. Mustafa Aydın ilk, orta ve lise eğitimini doğum yeri olan Trabzon’da tamamladı. Lisans eğitimine Kahire Üniversitesinde ve Ankara Üniversitesinde Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde tamamladı. Daha sonra dil bilimi üzerine olan master ve doktora çalışmalarını tamamladı.

Sabancı Üniversitesi rektörü kim?

Yusuf Leblebici, 2002 yılında İsviçre’deki Lozan Federal Teknoloji Enstitüsü’nde (EPFL) çalışmaya başlamış, burada 16 sene boyunca Kürsü Başkanlığı ve Mikroelektronik Sistemler Laboratuvarı Direktörlüğü görevlerini sürdürmüştür. Kasım 2018’den itibaren de, Sabancı Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaya başlamıştır.

Osman Selçuk Aldemir evli mi?

Özel hayatı Evli olan Aldemir 1 çocuk sahibidir.

Prof Dr Cavit Bircan kim?

Cavit Bircan (d. 10 Aralık 1971, Ankara) Türk akademisyen, Adnan Menderes Üniversitesi eski rektörü. … 18 Ocak 2019′ da rektörlük görevini Osman Selçuk Aldemir’ e teslim etmiştir.

Profesör Doktor Mustafa Aydın nereli?

Mustafa Aydın (d. 15 Eylül 1967, Trabzon), Türk akademisyen. 2010-2018 yıllarında Kadir Has Üniversitesi rektörlüğü görevini yürütmüştür. Avrupa Bilimler ve Sanat Akademisi ve OECD Yüksek Öğretimin Uluslararası Yönetimi Programı Yönetim Kurulu üyesidir.

Istanbul Aydın Üniversitesi sahibi nereli?

1956 yılında doğan Doç. Dr. Mustafa Aydın ilk, orta ve lise eğitimini doğum yeri olan Trabzon’da tamamladı.

Doç Dr Mustafa Aydın Kimdir?

1956 yılında Trabzon’da doğan Doç. Dr. Mustafa Aydın ilk, orta ve lise öğrenimini Trabzon’da; lisans eğitimini Kahire Üniversitesi’nde ve Ankara Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra akademik çalışmalarını Arap Dili ve Edebiyatı üzerine yaptı.

Mustafa Aydın asker mi?

Trabzon’da 7 çocuklu bir ailede büyüdü. Babası müftüydü. Subay oldu. Askeri ateşe olarak yurtdışında bulundu.

Prof Dr Yusuf Leblebici kimdir?

Yusuf Leblebici, 2002 yılında İsviçre’deki Lozan Federal Teknoloji Enstitüsü’nde (EPFL) çalışmaya başlamış, burada 16 sene boyunca Kürsü Başkanlığı ve Mikroelektronik Sistemler Laboratuvarı Direktörlüğü görevlerini sürdürmüştür. Kasım 2018’den itibaren de, Sabancı Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaya başlamıştır.

ADÜ Osman Selçuk Aldemir Kimdir?

Osman Selçuk Aldemir (d. 13 Şubat 1968, Malatya), Türk akademisyen, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörüdür. Journal of Coastal Life Medicine ve Journal of Survey in Fisheries Sciences dergilerinin editörel üyeliği ve Apiterapi Derneği Bilimsel Danışma Kurul Üyeliği yapmaktadır.

Osman Selçuk Aldemir eşi kimdir?

Dr. Osman Selçuk Aldemir ve eşi Demet Turan Aldemir, Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, Adnan Menderes Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç.