Viasat History nereden izlenir?

Viasat kimin kanalı?

Viasat History Kanalı, Modern Times Group (MTG) bünyesinde yer alan bir medya kuruluşu. Medya Radar Sitesi’ndeki bilgilere göre, MTG’nin Viasat Broadcasting şirketi,freeTV ve payTV kanallarını Viasat‘ın kendi uydu platformu ve diğer platformlar üzerinden ve ayrıca internet üzerinden yayınlıyor.

Viasat History hangi uyduda?

Türksat VIASAT HISTORY/NATURE Kanalı Frekansı – Güncel 2022

Kanal : VIASAT HISTORY/NATURE
FEC : 5/6
Video-PID : 102
Aaudio-PID : 202
Uydu : Türksat 3A

Viasat anlamı nedir?

isveçli dijital yayın şirketi. genelde iskandinav ve baltık ülkelerine yayın yapar.

Viasat History Ottoman ne zaman?

Yeni belgesel dizimiz Fatih Sultan Mehmet’in Bizans İmparatorluğu’nun başkenti İstanbul’u fethi ve tarihin nasıl değiştiğini konu alıyor. “İmparatorlukların Yükselişi: Osmanlı” Game of Thrones’dan tanıdığımız Charles Dance’ın anlatımıyla 15 Şubat 23:55’te @ViasatHistory’de başlıyor!

Viasat History Dsmart kaçıncı kanalda?

D-Smart 57. kanaldan yayın yapmaktadır. Vıasat Hıstory Hd tarihe geri dönüş yapmak isteyenleri bilgilendirecek, tarihin büyüsüne kapılacağınız bir kanal. Vıasat Hıstory Hd 57. kanaldan yayın akışını sürdürmektedir.

History TV hangi platformda?

Türkiye’de D-Smart, Tivibu ve Kablo Tv‘ de yayın yapmaktadır. 3 Ocak 2017’de Tivibu’ya, 1 Mayıs 2021 tarihinde D-Smart’a, 1 Temmuz 2021 tarinde Kablo Tv‘ ye eklenmiştir.

Ottoman Netflix 2 sezon olacak mı?

Fatih Sultan Mehmet dönemine odaklanılan Rise of Empires: Ottoman, 2. sezon ile ekranlara geri dönüyor. Netflix‘in Rise of Empires: Ottoman belgesel dizisi ilk sezonuyla 24 Ocak 2020’de izleyici karşısına çıktı.

Ottoman 2 sezon olacak mı?

İlk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Rise of Empires: Ottoman için 2. sezon duyuruldu. Dizinin yeni sezonu, ilk sezonda olduğu gibi Netflix üzerinde yayınlanacak.

TV 264 d smart hangi kanalda?

TV 264 DSmart Kaçıncı Kanal? DSmart 264. kanaldan yayın yapmaktadır.

D smart Showmax kaçıncı kanal?

DSmart 94. kanaldan yayın yapmaktadır.

History Kanal Digiturk’ten çıktı mı?

History Channel Digiturkten Habersiz Kaldırıldı.

History 2 Hangi Platformda?

Türkiye’de Digitürk ve Tivibu bünyesinde yayın yapmaktadır.

Rise of Ottoman 2 sezon olacak mı?

Fatih Sultan Mehmet dönemine odaklanılan Rise of Empires: Ottoman, 2. sezon ile ekranlara geri dönüyor. Netflix’in Rise of Empires: Ottoman belgesel dizisi ilk sezonuyla 24 Ocak 2020’de izleyici karşısına çıktı.

Rıse of Empires Ottoman 2 sezon olacak mı?

İlk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Rise of Empires: Ottoman için 2. sezon duyuruldu. Dizinin yeni sezonu, ilk sezonda olduğu gibi Netflix üzerinde yayınlanacak.

D smart kanal sıralaması nasıl yapılır?

YENİ KANAL EKLEMEK İÇİN NE YAPMALIYIM? Kanal listenize yeni kanallar ekleyebilir, liste sıralaması içinde taşıyabilir veya silebilirsiniz. Bu işlemi menü – ayarlar – kanalları düzenle – kanal ekle seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz.