Ramo haftanın hangi günü?

Ramo hangi günler çıkıyor?

RAMO YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR? Show TV ekranlarının fenomen dizisi Ramo yeni bölümleri ile Cuma akşamları yayınlanıyor ve saat 20.00’da başlıyor.

Ramo yeni sezon hangi kanalda?

Ramo | Yeni Bölümler Showtv.com.tr’de!

Ramo yeni bölümü saat kaçta?

Yeni bölüm Ramo ShowTV 22 Ocak 2021 Cuma 28. bölüm saat 20:00’de canlı izlenebilecek.

Ramo ne zaman başlıyor 2021?

Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle ekrana geliyor.

Ramo neden yayınlanmıyor?

Dizi severler de ‘Ramo bu akşam yok mu?’ sorusunu araştırmaya başladı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ramo dizi setinde korona riski yaşandığı gerekçesiyle dizinin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak.

Ramo hangi kanal da?

Show TVRamo / Kanal

Ramo yeni sezon ne zaman?

RAMO NE ZAMAN BAŞLIYOR? Ramo dizisinin yeni sezonu 18 Eylül Cuma günü başlıyor. Dizi yeni gününde saat 20:00’da başlayacak. Büyük hesaplaşma için Cihangir’in karşısına çıkmaya hazırlanan Ramo‘nun hapisten çıktığından haberdar olan Cihangir, Ramo için infaz emrini verir.

Ramo kaçıncı bölümde?

Ramo‘nun son bölümünde heyecan dorukta olacak. 14 Ocak 2020 tarihinden beri yayınlanan Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle final yapacak.

Ramo ne zaman başlıyor 2021 2022?

Her hafta cuma günü ShowTV’de yayınlanan Ramo dizisi tek parça youtube izle yayın canlı 28. bölüm Ramo özet konusuyla ilgili bilgiler bulunuyor. Yeni bölüm Ramo ShowTV 22 Ocak 2021 Cuma 28. bölüm saat 20:00’de canlı izlenebilecek.

Ramı ne zaman başlayacak?

Ramazan ayı 2 Nisan’da başlıyor. Hicri takvime göre belirlenen dini günler her sene miladi takvime göre 11 gün önce kutlanıyor. Ramazan ayı 2022 yılında Nisan ayına denk geliyor. 2022 yılında 2 Nisan günü başlayan oruç 1 Mayıs günü son bulacak. 2 Mayıs ise Ramazan Bayramı’nın 1. günü.

Ramo niye Baslamadi?

Ramo bugün neden yayınlanmadı henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ramo dizisi setinde çok sayıda koronavirüs vakası tespit edildi. Bundan dolayı dizinin bu hafta ekranlara gelmeyeceği düşünülüyor. Yeni bölümün haftaya 19 Mart Cuma günü ekranlara gelmesi bekleniyor.

Ramo Neco ya ne oldu?

Ramo‘nun 7. Bölümünde; Odasında yatan Fatoş’a yaklaşan Neco onu öpmeye kalkıştı. Bu duruma sinirlenen Fatoş, Ramo‘nun kendisine verdiği silaha davrandı. Neco‘yu odadan çıkması için tehdit eden Fatoş, üzerine gelmekte ısrar eden Neco‘yu omzundan vurarak yaraladı.

Ramo 2 sezon ne zaman başlayacak?

Ramo dizisinden beklenen haber geldi. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Ramo‘da 2. sezon 18 Eylül Cuma günü başlayacak.

Ramo 2 sezon ne zaman başladı?

Dizinin ikinci sezonun ilk bölümü 18 Eylül 2020’de yayınlandı.

Ramo kac bolum oynadi?

SHOW TV’nin sevilen dizisi Ramo final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Ramo‘nun son bölümünde heyecan dorukta olacak. 14 Ocak 2020 tarihinden beri yayınlanan Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle final yapacak.