Gianluca Vialli hasta mı?

Vialli hasta mı?

İtalya’nın efsane golcülerinden Gianluca Vialli, kanserle verdiği savaşı 2 yıl sonra yendiğini açıkladı. İtalya’nın La Repubblica gazetesine açıklamalarda bulunan 55 yaşındaki futbol adamı, tedavi süreciyle ilgili, “Bu, benim için bir savaş değil ama yolculuktu. Aralık ayında 17 aylık kemoterapi sürecini tamamladım.

Gianluca Vialli ne hastası?

Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden İtalyan futbolunun efsane isimi Gianluca Vialli‘ye yeni bir görev veriliyor. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina tarafından kabul edilen Vialli‘ye İtalya Milli Takımı’nın delegasyon başkanlığı ve EURO 2020 için gönüllü elçilik görevini yapması teklif edildi.

Vialli kanser mi?

Chelsea’de oyuncu-menajer olarak görev yaptığı dönemle hafızalara kazınan Gianluca Vialli‘ye ilk olarak 2017’de kanser teşhisi konmuştu. … Uzun vadede hastalığın etkilerinden tam anlamıyla kurtulmanın olmadığını kabul eden Vialli, buna karşın yaşadıklarıyla benzer durumdaki insanlara umut olmak istiyor.

Mancini kanser mi?

Teknik adamlığa geçişte Mancini başarıdan başarıya koşarken, Vialli başarısız denemelerle düşe kalka ilerledi… En son 2001’de kısa Watford macerası sonrasında Vialli boşta kalırken yaşadığı Pankreas kanseri sonrasında hayatı da değişti…

Vialli kac yasinda?

57 yaşında (9 Temmuz 1964)Gianluca Vialli / Yaş

Vialli ne kanseri?

Unutulmaz İtalyan golcülerden Gianluca Vialli, yeni yayınlanan kitabında pankreas kanseri ile mücadelesini anlattı. 17 aylık savaşının sonunda kanseri yenen Vialli, 90 yaşındaki babası ve 85 yaşındaki annesine verdiği sözü de aktardı.