Gerçek Ramo yaşıyor mu?

Ramo gerçekte kimi canlandırıyor?

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır….

Ramo
Başrol Murat Yıldırım Esra Bilgiç İlker Aksum Mehmet Yılmaz Ak Olgun Şimşek Yiğit Özşener
Açılış müziği The Last Battle – Jenerik
Bitiş müziği Ramo

Ramo da kim öldü?

Ramo dizisinin 24. bölümüne İdil Fırat’ın canlandırdığı Fidan Kaya’nın öldürülmesi damga vuracak. Ramo, Fidan’ın ölümüyle sarsılacak.

Adanalı Ramo kimdir?

Adana’nın Taşkapı Mahallesi’nde “Pompacılar” olarak bilinen ailenin hayat hikayesidir, Ramo. Kendi mahallesinde bir yardımsever, hayırsever ve kahraman olarak biliniyor. Ancak karanlık alemin başbelası olmaya and içmiş, zirveye çıkmak için de her türlü hileye başvurmaya hazır olduğunu ortaya koyan bir karakter.

Ramo karakteri kim?

Dizide ‘Ramo‘ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Ramo dizisinde bu hafta kim öldü?

Ramodizisinde flaş ayrılıkShow TV ekranlarında yayınlanan ‘Ramo‘, dün akşam 28. bölümüyle ekranlara geldi. Murat Yıldırım’ın başrolünde olduğu dizide; Ramo, Sibel’i vurmak üzere olan düşmanı Cihangir’i öldürdü. Böylece Cihangir’e hayat veren Olgun Şimşek kadrodan ayrıldı.

Ramo fidanı kim öldürdü?

Fidan‘ın katili Yavuz çıktı

Ramo dizisinin konusu nedir?

RAMO KONUSU Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır. Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar.

Ramo 3 büyük patron kim?

Ramo dizisinde Yıldırım karakteri üç büyük patrondan biri olarak izleyicinin karşısına çıkmaktadır. Ramo‘da Yıldırım karakterine Nişan Şirinyan’ın hayat vereceği konuşulmaktadır. Ramo‘da büyük patron Yıldırım’ı Nişan Şirinyan canlandıracaktır.

Ramo Köksal Kimdir?

Köksal (Mehmet Akif Özdemir): Cihangir’in eski dostu ve Ramo‘nun akıl hocası. Aynı zamanda Doğu’nun babası.

Ramo dizisine ne oldu?

Ramo dizisi ne zaman final yapacak? Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in başrolünü oynadığı, Show tv ekranlarında yayımlanan Ramo dizisinin finali erkene alındı. Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın Covid-19 olması nedeniyle erken final kararı aldığı iddialar arasında.

Ramo hangi kanalla anlaştı?

Show TV’nin aksiyon dolu dizisi Ramo, usta oyuncu Hülya Gülşen ile anlaştı.

Ramodaki hala kim?

FİDAN (İdil Fırat) Ramo’nun halası. Sözü geçen, hakkaniyetli, akıllı ve bir o kadar renkli, eğlenceli bir kadın. İnanılmaz sezgileri ve zekasıyla, aile arasındaki dengeyi en iyi sağlayan kişi.

Ramo Fidan kim?

1972 doğumlu İdil Fırat Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Ramo dizisinin türü nedir?

Aksiyon
DramSuç
Ramo/Türler

Ramo final mi?

16 Nisan 2021Ramo / Son bölüm yayın tarihi