Ceren Gizem Güven Kimdir?

Sihirli Annem dizisindeki Ceren Kimdir?

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde Ceren karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gizem Güven, 10 yıldır futbolcu Caner Turp ile aşk yaşıyordu. Ünlü çift, geçen yıl ise nikah masasına oturarak ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı.

Sihirli Annem Ceren nereli?

Gizem Güven, 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 3 yaşından itibaren reklam filmlerinde rol almaya başlayan Gizem Güven, Temiz Aile Temiz Gelecek dizisiyle ekran macerasına adım attı.

Ceren Gizem Güven kaç yaşında?

Biyografi. 31 Aralık 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. 3 yaşından itibaren reklam filmlerinde rol almış, ayrıca sinema filmi dublajı yapmıştır. Televizyonda ise ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynamıştır.

Gizem Güven nasıl ünlü oldu?

2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile uzun yıllar devam etmiş, geniş kitlelerce tanınmıştır. 2006 yılında Sihirli Annem dizisinin bitmesinin ardından Selena dizisinde Leyla karakterini canlandırdı.

Gizem Güven kimle evlendi?

Caner TurpGizem Güven / Eşi (e. 2020)

Gizem Güven ne zaman evlendi?

6 Eylül 2020 (Caner Turp)Gizem Güven / Evlilik tarihi

Gizem Güven Sihirli annemde kaç yaşındaydı?

28 yaşında (31 Aralık 1993)Gizem Güven / Yaş

Gizem güvenin annesi kimdir?

Ayşen GüvenGizem Güven / Annesi

Dilara Kurtulmuş şimdi kaç yaşında?

23 yaşında (12 Mayıs 1998)Dilara Kurtulmuş / Yaş

Gizem Güven Sihirli annemde kaç yaşında?

28 yaşında (31 Aralık 1993)Gizem Güven / Yaş

Gizem Güven babası kim?

Mustafa GüvenGizem Güven / Babası

Gizem Güven Caner Turp ayrıldı mı?

Sihirli Annem’in yıldızı Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanıyor. Ayrılmalarıyla ilgili ortak bir açıklama yapan çift, “Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır” dedi. Sihirli Annem dizisiyle adını duyuran Gizem Güven (28) ve futbolcu Caner Turp (29) boşanma kararı aldı.

Gizem Güven eşinden ayrıldı mı?

Gizem Güven-Caner Turp çifti boşanıyor Sihirli Annem’in Ceren’i Gizem Güven, Eylül 2020’de evlendiği futbolcu Caner Turp ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

Gizem Güven Caner Turp ne zaman evlendi?

GİZEM GÜVEN VE CANER TURP NE ZAMAN EVLENDİ? Gizem Güven, 10 yıllık sevgilisi Caner Turp ile 2020 Eylül’de evlenmişti.

Sihirli Annem Kerem kaç yaşında?

İtalyan kökenli olan ve yarışmaya İstanbul’dan katılan 29 yaşındaki Michele Cedolin, Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi.