Ramo Fidan kimdir?

Ramo fidanı kim öldürdü?

Fidan‘ın katili Yavuz çıktı

Ramo diziden kim ayrıldı?

Ramo dizisinde Sibel karakteri ile büyük beğeni toplayan Esra Bilgiç’in oyuncu kadrosundan ayrılacağı öne sürüldü. Ramo 31. son bölümde yaşananlar iddiaları güçlendirdi. Peki, Ramo Sibel ölüyor mu? Esra Bilgiç, Show’da ekrana gelen Ramo dizisinde Ramazan’ın sevdiği kadın Sibel’e hayat veriyor.

Ramo Halasi kimdir?

FİDAN (İdil Fırat) Ramo‘nun halası. Sözü geçen, hakkaniyetli, akıllı ve bir o kadar renkli, eğlenceli bir kadın. İnanılmaz sezgileri ve zekasıyla, aile arasındaki dengeyi en iyi sağlayan kişi.

Ramo da olen kim?

Ramo dizisinde Şahin karakteri 39. bölümde hayatını kaybetti. İşte Gurur Çiçeoğlu’nun canlandırdığı Şahin karakteri ile ilgili bilgiler… Ramo Şahin neden öldü? Ramo‘nun 39. Bölümünde; Şerif’in emriyle Kaya ailesinin malikanesine baskın düzenleyen büyük patronların adamları Serdengeçtiler’i ve Şahin’i öldürdü.

Fidan hala öldü mü?

Ramo dizisinin 24. bölümüne İdil Fırat’ın canlandırdığı Fidan Kaya’nın öldürülmesi damga vuracak. Ramo, Fidan‘ın ölümüyle sarsılacak.

Ramonun sibeli öldü mü?

Yeni bölümde Sibel‘in ölmediği ve Mazhar tarafından tutsak olduğu ekranlara yansıdı.

Ramo Cemre Baysel neden ayrıldı?

Geçtiğimiz günlerde diziden Görkem Sevindik senaryo gereği diziden ayrılan isim olmuştu şimdi ise, Neco ve Fatoş karakterlerine hayat veren İlhan Şen ile Cemre Baysel‘inde senaryo gereği diziden çıkan oyuncular oldu. Oyuncular dışında Roma’da yönetmen ve senarist değişikliği de yaşandı.

Ramo dizisine kimler katıldı?

Show TV’de ekrana gelen diziye yeni oyuncular dahil oldu. Murat Yıldırım’ın Ramo karakterine, Esra Bilgiç’in Sibel karakterine hayat verdiği Ramo‘nun kadrosuna Atilla Olgaç, Burak Demir ve Emre Kınay katıldı.

Ramodaki Dilber kimdir?

Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Sitare Akbaş, diziden ayrılmasının hemen ardından Ramo dizisinin kadrosuna katıldı. 6 Ekim 1988 yılında İstanbul’da doğan Akbaş, 33 yaşındadır. Tam adı; Makbule Sitare Akbaş’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Esra Bilgiç Ramodan ayrıldı mı?

Ramo‘da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılacağına ilişkin çıkan iddialara cevap vererek “Arkadaşlar Ramo’dan ayrılmıyorum.

Ramonun sibeli diziden ayrılıyor mu?

Ramo’da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılacağına ilişkin çıkan iddialara cevap vererek “Arkadaşlar Ramo’dan ayrılmıyorum.

Ramo 32 Bölüm Sibel ölüyor mu?

Ramo‘nun 32. bölümünde Sibel‘in hastanede gerçekleşen patlamada ölmediği, Mazhar tarafından alıkonulduğu ortaya çıktı.

Ramo Fatoş ve Neco ya ne oldu?

Ramo‘nun 7. Bölümünde; Odasında yatan Fatoş‘a yaklaşan Neco onu öpmeye kalkıştı. Bu duruma sinirlenen Fatoş, Ramo‘nun kendisine verdiği silaha davrandı.

Ramo Neco diziden nasıl ayrıldı?

Ramo dizisinde 1 sezon boyunca rol ala Görkem Sevindik’in neden diziden ayrıldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ramo dizisi ile bir sezonluk sözleşme imzalayan Görkem Sevindik, 2. sezon için sözleşmeyi imzalamadı ve diziden ayrıldı.

Ramo dizisine yeni katılan oyuncu kim?

Show TV’de ekrana gelen diziye yeni oyuncular dahil oldu. Murat Yıldırım’ın Ramo karakterine, Esra Bilgiç’in Sibel karakterine hayat verdiği Ramo‘nun kadrosuna Atilla Olgaç, Burak Demir ve Emre Kınay katıldı.