Vialand Tema Park hangi semtte?

Vialand giriş ücreti ne kadar?

Giriş Ücretleri (2021)

Giriş Tarifesi Giriş Ücreti
Zindan & JunglePark & Safari 30 TL
Jungle Park 15 TL
Zindan 12 TL
Safari 12 TL

İsfanbul Tema Park hangi durakta?

METRO İLE ULAŞIM Aşağıdaki metro hatları ile Veysel Karani Akşemsettin durağında inerek ring servislerimiz ile İsfanbul Alışveriş Caddeleri’ne kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Vialand bileti nasıl alınır?

1. Kampanyalı biletler sadece www.vialand.com’dan satılmaktadır.

Istanbul tema park hangi semtte?

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp’te yaklaşık 100 futbol sahası büyüklüğünde 600 dönümlük bir arazide kurulu eğlence ve yaşam merkezi olan Isfanbul Tema Park, temalı parkı, alışveriş caddelerinden oluşan AVM’si, konsept mağazaları ve büyük etkinlik alanları ile Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk temalı parkı olarak …

Vialand ne kadar 2022?

Vialand Giriş Ücretleri 2022 Kartın ücreti yıllık 499 TL. Yes Club Kart sahibi olanlar yıl boyu başka Vialand giriş ücreti ödemiyor. Tema park içindeki konserlere de ücretsiz katılabiliyor. Kartın yenileme ücreti ise 319 TL.

Vialand yaş sınırı kaç?

Bu adrenalin deposu olan üniteye 13 yaş üstü çoğu insan katılabilir. Ancak 13 yaş üstü olma sınırın yanında bir boy sınırı vardır. Vialand Nefeskesen boy sınırı ise 140 cm ile sınırlıdır. Yani bu boy sınırının altında kalanların üniteye binmesi doğru değildir.

Vialanda hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Vialand yakınından geçiyor: 36CE, 36ES, 37Y, 399C, 55, 55B.

Vialand Tema Park saat kaçta kapanıyor?

– İsfanbul Tema Park çalışma saatleri; Hafta içi: 10:00 – 18:00, hafta sonu 10:00 – 18:00’dir.

Isfanbul bilet nasıl alınır?

İsfanbul Tema Park biletleri Bilet.com’da. Biletini online al, sıra beklemeden QR kod ile hızlı geçiş yap.

Isfanbul tema park kaç TL?

İsfanbul Tema Park giriş ücreti yetişkin için 129 TL, Çocuk (4-14 Yaş) 129 TL ve 0-3 yaş ise ücretsiz. Ayrıca Jungle Park bilet fiyatı ise 39 TL.Zindan, JunglePark ve Safari bölümü üçlü bilet 59 TL‘dir.

İsfanbul Tema Park kaç TL?

İsfanbul Tema Park giriş ücreti yetişkin için 129 TL, Çocuk (4-14 Yaş) 129 TL ve 0-3 yaş ise ücretsiz. Ayrıca Jungle Park bilet fiyatı ise 39 TL.Zindan, JunglePark ve Safari bölümü üçlü bilet 59 TL‘dir.

Istanbul tema parkta neler var?

360, Adalet Kulesi, Angry Birds Çılgın Yolculuk, Atlı Karınca, Bir Zamanlar İstanbul, Bulut Ekspresi, Cesur Sürücüler, Çarpışan Arabalar, Çılgın Nehir, Fatih’in Rüyası, Ice Age, Jet Ski, Kahraman İtfaiyeciler, King Kong, Küçük Madenciler, Maceraperest, Masal Ağacı, Mini Kule, Minik Kâşifler, Minik Pedallar, Nefeskesen, …

Vialand Tema Park doğum gününde ücretsiz mi?

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, doğum günü olan ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor. Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park‘a ücretsiz giriş…

Vialand 360 kaç metre?

Adalet Kulesi, 360, Viking ve Nefeskesen gençler açısından en fazla tercih edilen üniteler arasında yer alıyor. Vialand 360 ile çok mu çok eğlenceli zaman geçireceksiniz. Genelde kamikaze adıyla bilinen bu eğlence ünitesi 28 metre yükseklik sunuyor.

Vialand Hangi Otobüs durağında?

Eyüp bölgesinde bulunan VİALAND AVM konumuna en yakın otobüs durağı hangisidir? The Çamlık Caddesi / Yeşilpınar Yönü durak is the nearest one to VİALAND AVM in Eyüp.