Son Yaz daki Naz kimdir?

Son Yaz Naz’ın annesi kimdir?

Yağmur Kara
Aile Selim Kara (babası) Canan Kara (annesi) (öldü) Altay Kara (kardeşi) Deniz Kara (kardeşi) (öldü)
Evlilik(ler) Akgün Gökalp Taşkın (nişanlısı)
Önemli ilişkileri Kaan Gök (eski sevgilisi) Arda Ateş Eray Duraner Ahmet Tunalı / Topal Ahmet
Doğum Tarihi 14 Mart 2002

Yasemin Yazıcı kimdir nerelidir?

Yasemin Yazıcı
Doğum 8 Eylül 1997 İstanbul, Türkiye
Milliyet Türkiye
Eğitim London School of Economics and Political Science (LSE) Sosyal Antropoloji İstanbul Film Akademi – Pratik Oyunculuk Atölyesi London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) – Oyunculuk Pera Güzel Sanatlar Dialog
Meslek Oyuncu

Naz Yaman hangi dizilerde oynadı?

Son YazNaz Yaman / TV dizisiSon Yaz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Burak Arlıel ve Semih Bağcı’nın yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in birlikte kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Vikipedi

Yasemin Yazıcı kac yasında?

24 yaşında (8 Eylül 1997)Yasemin Yazıcı / Yaş

Sezer Koç kaç yaşında?

16 Kasım 1981 doğumlu Sezer Koç, oyunculuğa çocukluk yaşlarında ilgi duymaya başladı. Koç, Akademi 35Buçuk Oyunculuk Okulu ve Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı.

Sare Akay kimdir?

Milli istihbarat teşkilatında, istihbarat uzmanıdır. Çerkez kökenli bir ailenin kızıdır. Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunudur.

Yasemin Yazici hangi dizilerde oynadi?

Son YazYasemin Yazıcı / TV şovları

Yasemin Yazıcı hangi lisede okudu?

Son Yaz’ın Naz’ı Yasemin Yazıcı Kimdir 2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu.

Son Yaz yağmurun kuzeni kimdir?

Emel ve Metin’in biricik kızı. Yağmur‘un kuzeni… Cesur, şımarık, tatlı, şıpsevdi, eğlenceli, dışa dönük, maceracı, heyecanlı, flörtöz, gözü yükseklerde, özgüveni yüksek, kıskanç, neşeli, iddialı, popüler, çocuksu ve çok güzel bir kız…

Yasemin Yazıcı hangi dizilerde oynadı?

Son YazYasemin Yazıcı / TV şovları

Son Yaz Naz kaç yaşında?

8 Eylül 1997’de İstanbul’da doğan Yasemin Yazıcı, Dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans ve vokal eğitimi de aldı.

Ilayda Alişan kaç kilo?

2021 yılında dijital içerik platformu olan Gain’in orijinal dizisi Terapist’te Özlem Narin karakterini canlandırdı. 2021’de FOX’ta yayınlanan Masumiyet dizisinde Ela Yüksel karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna katılmıştır. Oyuncu 1.60 metre boyunda, 48 kilo ve Balık burcudur.

Sezer Avcı kaç yaşında?

16 Kasım 1981,İstanbul doğumlu. Boy: 1.59 cm, 60 kg. Medyada adı Sezer Koç olarak da geçmektedir.

Sezer Koç nasıl zayıfladı?

Ünlü şarkıcı, 3 yıl önce geçirdiği Gastrik bypass ameliyatı sonrası tam 40 kilo verdi. Fazla kilolarından kurtulduktan sonra imajını da yenileyen Gülay Sezer‘in, son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Son Yaz Sare kim için çalışıyor?

Yurtdışı görevi sona erdikten sonra İstanbul’a gelmiştir. Şu anda bir üniversitede kriminoloji üzerine ders vermektedir. Sare‘in tekrar aktif göreve geçmesi ise; organize suçlar için kurulan özel bir ekibin başına geçmesiyle olacaktır. Sare Son Yaz evrenine sırlarıya birlikte girecektir.