Ramo Dizisi istanbulda hangi mahallede çekiliyor?

Ramo dizisi İstanbul’da nerede çekiliyor?

Önce Adana’da başlayan Ramo dizisinin çekimleri, şimdi ise İstanbul‘da yapılıyor. Ramo 1. sezonda hikayenin Adana’da başlaması ile Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sepici mahallesinde ve Hürriyet mahallesinde çekilmiştir. Dizide Taşkapı mahallesi olarak geçen mahalle aslında Seyhan ilçesindeki Hürriyet mahallesidir.

Ramo şuan nerede çekiliyor?

Ramo‘nun ilk sezon çekimleri Adana’da gerçekleşmişti. İçinde bulunduğumuz yeni sezonda ise Ramo dizisi İstanbul’da çekimlerine devam ediyor. Kısacası Ramo şuanda 2. sezonda İstanbul’da çekimlerine devam ediyor.

Ramo son bölüm hangi kasabada çekildi?

Dizide Taşkapı mahallesi olarak geçen mahalle aslında Seyhan ilçesindeki Hürriyet mahallesidir. Ramo ilk sezonu Adana ili Seyhan ve Ceyhan ilçelerinde çekilmektedir. Ancak Adana’da çekilen dizi 2. sezonda hikayenin İstanbul’a taşınması ile Ramo dizisi İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekilmektedir.

Ramo hurdalık nerede?

Dizide Taşkapı mahallesi olarak geçen mahalle aslında Seyhan ilçesindeki Hürriyet mahallesidir. Ramo Adana ili Seyhan ve Ceyhan ilçelerinde çekilmektedir.

Ramo finali nerede çekildi?

Dizide Taşkapı mahallesi olarak geçen mahalle aslında Seyhan ilçesindeki Hürriyet mahallesidir. Ramo Adana ili Seyhan ve Ceyhan ilçelerinde çekilmektedir.

Aziz nerede çekiliyor?

Sevilen dizi Aziz‘in çekimleri Antakya, Sakarya ve İstanbul’da yapılıyor.

Ramo liman sahnesi nerede çekiliyor?

Özellikle liman sahneleri için Tuzla, Maltepe, Pendik sahilleri kullanılıyor. Beykoz’daki eski kundura fabrikası gibi yapılar da yine dizideki önemli sahnelerin çekildiği yerler arasında bulunuyor.

01 Adana Hangi mahallede çekiliyor?

Sıfır Bir, Adana‘nın Hürriyet mahallesinde yaşayan Savaş, Cio ve Özgür adındaki üç gencin mahalledeki uyuşturucuya, diğer suçlara ve mafyaya savaş açmasını ve ettikleri mücadeleyi anlatır.

Kanunsuz topraklar nerede çekiliyor?

Kanunsuz Topraklar dizisi Zonguldak’ta çekiliyor. Ayrıca Kanunsuz Topraklar dizisinde Zonguldak’ta madenlerin olduğu bir kasabadan sahneler yer alıyor.

Ramo nerede oturuyor?

Ramo
Yapımcı Necati Akpınar
Kurgucu Oğuz Çelik
Mekân Adana (1. sezon) İstanbul (2. sezon)
Görüntü yönetmeni Cihan Yeşiltarla

01 Adana dizisi nerede çekiliyor?

Sıfır Bir
Bölüm sayısı 43
Yapım
Yapımcı Doğal Deniz
Mekân Adana

Aziz dizi seti nerede?

Aziz dizisi Antakya, Sakarya ve İstanbul’da çekiliyor. Antakya’da ve Sakarya’da geçen dizinin çekimlerinin İstanbul’da kurulan özel bir platoda gerçekleştirileceği de ortaya çıktı.

Aziz dizisindeki ev nerede?

Şehir çarşılarından, konaklara, tarlalardan çöllere kadar farklı mekanlarda çekilen Aziz dizisinin çekimleri İstanbul, Sakarya ve medeniyetler beşiği Antakya’da gerçekleştiriliyor. Bununla birlikte, İstanbul’daki sahneler, kurulan özel platolarda çekiliyor.

Sıfır bir çekimleri nerede yapılıyor?

Sıfır Bir Adana dizisinin çekimlerinin büyük kısmı Adana’da meşhur Hürriyet Mahallesi’nde yerel halk ile birlikte yapılmıştı. Sıfır Bir filminin çekimleri Adana, İzmir ve İstanbul’da gerçekleşti.

Adana Hürriyet Mahallesi hangi ilçeye bağlı?

Hürriyet, Adana ilinin Seyhan ilçesine bağlı bir mahalledir.