55 Türkiye’de neresi?

Türkiye Plaka 55 nereye ait?

55 nerenin plakası sorusunun cevabı Samsun’dur. Samsun’un pek çok ilçesi bulunur. Bu ilçeler de aynı şekilde merkez ile aynı plaka kodunu yani 55 plaka kodunu kullanmaktadır.

81 il neresi?

Plaka kodlarından 81 plakalı koda sahip olan şehrin ismi Düzce’dir.

55 plaka hangi harfte?

Plakalardaki hangi harf kodu hangi ilçeye ait? 55 Plaka kodu Samsun iline aittir.

83 il neresi?

Dizide görmüş olduğumuz 83 plakalı bir ilimiz bulunmamaktadır. Türkiye’de 81 vilayet bulunmaktadır. 81 Plakalı ilimiz Düzce’den sonra başka ilimiz bulunmamaktadır.

82 il hangisi olacak?

Her ne kadar sınırlarımız dışında kalsa da Halep, Türkiye’nin aldığı nefesi duyacak kadar yakındır. İzmit ile İstanbul arası 90 kilometre iken Kilis’ten sadece 66 kilometre uzaklıkta yer alan Halep, Türk halkının gönlündeki “82‘nci il” hasretidir.

67 plaka hangi ile ait?

Bu durum o ilin şehir olma hakkı kazandığı tarih ile doğrudan ilişkilidir. 67 plaka kodunun ait olduğu ilimiz Zonguldak ili olarak belirlenmiştir.

Plaka boş mu?

SMS İLE PLAKA SORGULAMA Cep telefonların mesaj bölümüne “Detay boşluk Plaka” yazdıktan sonra 5664’e kısa mesaj atmaları yeterlidir. Sadece önceden alınmış plakalar için telefona detay bilgisi gelmektedir. Mesaj gelmiyorsa biliniz ki plaka boştadır.

82 il hangisi oldu?

Her ne kadar sınırlarımız dışında kalsa da Halep, Türkiye’nin aldığı nefesi duyacak kadar yakındır. İzmit ile İstanbul arası 90 kilometre iken Kilis’ten sadece 66 kilometre uzaklıkta yer alan Halep, Türk halkının gönlündeki “82‘nci il” hasretidir.

87 plaka nereye ait?

87 plaka kodlu ilimiz” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. Plaka kodu 87 olan ilimiz. kerkük. musuldur.

Türkiye’de kaç il var 81 mi 82 mi?

Türkiye‘de 81 il ve 922 ilçe bulunuyor. Büyükşehirlerin bazı ilçeleri nüfus çoğunluğu nedeniyle bazı illeri geride bırakıyor.

Türkiye’de kaç il var 82?

Anadolu yarımadası ile Trakya toprakları üzerine kurulan Türkiye‘nin, 81 ili vardır.

Zonguldak plakası neden 67?

NOT : Zonguldak alfabetik sıraya göre son şehirdir. Yani 67 den sonra gelen plakaların hepsi sonradan il olan şehirlere verilmiş plakalardır. Yani ilk başta alfabetik sıraya göre toplamda 67 il vardı. Son plakası ise Zonguldaktı.

69 Türkiye’nin neresi?

69 plaka kodunun kullanıldığı ilimiz Bayburt ilidir.

Plaka seçilebilir mi?

Plaka tahsis işlemi günümüzde daha kolay hale gelmiştir. Eskiden biraz daha zor olan tahsis işlemi günümüzde Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait internet sitesinden de yapılabilir hale geldi. Site üzerinden plaka seçilir ve size 24 saat süre verilir.

Boş plaka nasıl öğrenilir?

SMS ile boş plaka sorgulamak için yapılması gereken 5664 servisine “Detay (boşluk) Plaka” yazıp göndermektir. Daha öncesinde sorguladığınız plakaya dair bir kayıt bulunmakta ise telefonunuza plakaya dair tüm bilgiler iletilecektir. Sorgulama yaptığınız plaka kullanılmıyor ve boşta ise herhangi bir mesaj gelmeyecektir.