Ramo Cihangir ölüyor mu?

Ramo da Cihangir öldü mü?

Ramo 28. Bölümünde Terapi odasından hışımla çıkan Cihangir evinden pompalı tüfeğini aldı. Silahını Ramo‘ya doğrultan Cihangir 3 mermi yedikten sonra hayatını kaybetti.

Ramo dizisinde Cihangir neden ayrıldı?

Ramo‘da Cihangir karakterini canlandıran Olgun Şimşek, rolünün bitmesinden dolayı ölerek diziye veda etti.

Ramo Cihangir’i nasıl öldürdü?

Dizide Ramo düşmanı Cihangir’den intikamını aldı. Elindeki pompalı tüfeği Sibel’e doğrultan Cihangir karşısında Ramo‘yu buldu. Ramo ise 3 kurşunla Cihangir’i öldürdü.

Ramo Olgun Şimşek öldü mü?

Show TV’de yayınlanan Ramo, 28. bölümüyle ekrana geldi. Olgun Şimşek, son kez dizi izleyicileriyle buluştu. … Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra Ramo kadrosuna dahil olan Olgun Şimşek 28. bölümde diziye veda etti.

Ramo filminde Cihangir kimdir?

1 Ocak 1971, Çanakkale, Yeniceli olan Olgun Şimşek, İlköğretim ve ortaöğretimini Bursa, Mustafakemalpaşa’da tamamlamış Mustafakemalpaşa Endüstri Meslek Lisesinden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Bölümü mezunu olan sanatçı, 1993 yılında sanat hayatına başladı.

Ramo nehir kimdir?

Ramo‘da Nehir karakterini canlandıran Devrim Özkan, 1998 yılında Muğla, Bodrum’da dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Kocman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünde eğitim aldı.

Olgun Şimşek Ramo dan neden ayrıldı?

BKM tarafından hazırlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in yer aldığı dizide Cihangir diziden ayrıldı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Ramo‘ya sonradan dahil olan ve fırtınalar estiren, Cihangir rolünü hakkıyla canlandıran Olgun Şimşek, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Olgun Şimşek hangi diziye girdi?

Olgun Şimşek Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu! Ramo dizisinin kadrosuna Olgun Şimşek de katıldı.

Ramodaki Kudret Kimdir?

Olgun Şimşek,Televizyonda İbo Show’da İbrahim Tatlıses’in pişekarı ‘Güçlü’ tiplemesiyle tanındı. Yılmaz Erdoğan’ın televizyonda yayınlanan Bir Demet Tiyatro’sunda ‘Kudret‘ tiplemesiyle de popüler oldu.

Olgun Şimşek kaç yaşında?

51 yaşında (1 Ocak 1971)Olgun Şimşek / Yaş

Ramo nehir ne oldu?

Dizide Nehir karakterini canlandıran Devrim Özkan yeni bir projeye daha başlıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan bilgiye göre yeni dijital platformlardan biri olan Gain için çekilecek Ex Aşkım dizisinde rol alacak.

Devrim Özkan Ramo kimdir?

Ramo dizisinde rol alan Devrim Özkan Doktor Nehir karakterini canlandırmaktadır. Ramo Nehir, Cihangir’in kızı. Zeki, aklı başında, dürüst bir kadın. Babasının içinde olduğu yeraltı dünyasından çok uzakta.

Sinem Şimşek Hangi dizilerde oynadı?

Sema Şimşek

  • Ateşe Koşanlar.
  • Avlu. 2018.
  • Komşular.
  • Kurtlar Vadisi Pusu. 2007 – 2016. İnci Yıldız.
  • İstanbul Şahidimdir. Ece.
  • Azad. 2002. Naime.

Ramo Olgun Şimşek hangi rolde?

Olgun Şimşek, Ramo dizisinde Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Ramo karakterinin düşmanı Cihangir rolünü canlandıracak.

Guri kimdir Ramo?

Guri (Burak Şafak): Cihangir’in yeni sağ kolu aynı zamanda Doğu’nun eski sağ kolu.