Ramo hangi günler çıkıyor?

Ramo artık hangi gün oynayacak?

İzleyici kitlesi her geçen gün artan Show TV dizisi Ramo youtube tüm bölümleri yayınlanırken yeni bölüm her cuma olduğu gibi bu cuma günü de canlı yayınlanacak.

Ramo pazar günü saat kaçta?

Ramo yeni bölümü 5 Mart 2021 Cuma günü saat 20:00’de. Tekrarı 5 Mart 2021 Cumartesi saat 01:15’de. Tekrarı 7 Mart 2021 Pazar günü saat 00:15’de.

Ramo yeni sezon hangi kanalda?

Ramo | Yeni Bölümler Showtv.com.tr’de!

Ramo dizisinin günü değişti mi?

Cuma akşamları ekranlara gelen dizinin yeni bölümü yerine Show TV’de başka bir program yer aldı. Ramo dizisinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle bir hafta erteleme yaşandığı dile getirilirken tedbirlerin ardından çekimlerin devam edeceği öğrenildi.

Ramo son bölümde ne oldu?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Ramo‘nun 39. Bölümünde; Ramo‘yu bulmak için harekete geçen Doğu ve Hasan ayrı ayrı mekanlara baskın düzenlediler. Ramo‘nun fabrikada tutulduğunu düşünen Doğu oraya yaptığı baskın sırasında esir düştü. Doğu’yu bayıltıp Ramo‘nun arabasına bindiren Şerif, Doğu ile birlikte arabayı havaya uçurdu.

Ramo kaçta başlıyor?

Ramo 14 Ocak Salı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

Ramo yeniden ne zaman başlayacak?

Ramo dizisinin yeni sezonu 18 Eylül Cuma günü başlıyor. Dizi yeni gününde saat 20:00’da başlayacak.

Ramo neden yayınlanmıyor?

Dizi severler de ‘Ramo bu akşam yok mu?’ sorusunu araştırmaya başladı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ramo dizi setinde korona riski yaşandığı gerekçesiyle dizinin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak.

Ramo hangi kanal da?

Show TVRamo / Kanal

Ramo Hangi Gün Oynuyor 2021?

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç gibi isimlerin başrolde bulunduğu Ramo dizisi cuma akşamları Show TV’de yer alıyor. 12 Mart 2021 Cuma günü 36. yeni bölümü yayınlanmayan Ramo dizisinin sevenleri araştırmalar yapıyor.

Ramo kaçıncı bölümde final oldu?

Ramo – 40.Bölüm (Final) – YouTube.

Ramo ne zaman başlıyor 2021?

Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle ekrana geliyor.

Ramo dizisi kaç saat sürüyor?

Ramo
Gösterim süresi 130 dakika
Yapım şirketi BKM
Yayın bilgileri
Kanal Show TV

Ramo yeni sezon ne zaman 2021?

Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle ekrana geliyor.

Ramo niye Baslamadi?

Ramo bugün neden yayınlanmadı henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ramo dizisi setinde çok sayıda koronavirüs vakası tespit edildi. Bundan dolayı dizinin bu hafta ekranlara gelmeyeceği düşünülüyor. Yeni bölümün haftaya 19 Mart Cuma günü ekranlara gelmesi bekleniyor.