Sakar Şakir kim yazdı?

Sakar Şakir Film Müziği Kime Ait?

İnceleme bekleyen 1 değişiklik bulunmaktadır….

Sakar Şakir
Müzik Necip Sarıcaoğlu
Görüntü yönetmeni Rafet Şiriner
Stüdyo Cem Film
Cinsi Sinema filmi

Sakar Şakir filminin yönetmeni kimdir?

Natuk BaytanSakar Şakir / YönetmeniNatuk Baytan Türk senarist, oyuncu ve film yönetmeni. Müjde Muzaffer adlı bir kızı ve Benciley Kadri isimli bir oğlu vardır. Vikipedi

Sakar Şakir Hacı kimdir?

Natuk Baytan’ın yönetmelik koltuğunda oturduğu Sakar Şakir‘in oyuncu kadrosunda Sakar Şakir/Hasan Titiz rolünde Kemal Sunal, Fatma Şen rolünde Adile Naşit, Hacı Şen rolünde Ali Şen, Gardrop Fuat rolünde Ünal Gürel, Marmara Kazım rolünde Macit Flordun, Lüfer rolünde Necdet Yakın , Şükrü rolünde Atilla Ergün , Sabri …

Ünal Gürel aslen nereli?

Ünal Gürel, 18 Ocak 1935’te Adapazarı’nda dünyaya geldi. 1950’lerde Hacettepe Üniversitesi’nde Şan bölümüne girdi. Ankara’da üniversite kazanınca ailesi İstanbul’a taşındı. Üniversitenin 2. sınıfında babasının vefat haberini aldı ve üniversiteyi yarıda bırakarak İstanbul’a geri döndü.

Aliye Naşit kimdir?

Adile Naşit ya da gerçek adıyla Adela Özcan (17 Haziran 1930, İstanbul – 11 Aralık 1987, İstanbul), Türk sinema oyuncusu, tiyatro sanatçısı ve televizyon sunucusudur.

Ünal Gürel kaç yaşında öldü?

67 yaşında (1935–2002)Ünal Gürel / Öldüğü zamanki yaşı

Natuk Baytan nasıl öldü?

Karaciğer kanseriNatuk Baytan / Ölüm nedeni

Gardrop Fuat ne zaman oldu?

Özellikle Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı Komedi ağırlıklı filmlerde yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. Aynı yıl 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizileri Berber rol almıştır. 8 Nisan 2002 tarihinde kalp yetmezliği sonucu 67 yaşında ölen Gürel, Feriköy Mezarlığına defnedildi.

Çöpçüler Kralı Film Müziği Kime Ait?

Özdemir Erdoğan
Cahit Berkay
Çöpçüler Kralı/Film müziğinin bestecisi

Aliye Naşit kim?

Adile Naşit ya da gerçek adıyla Adela Özcan (17 Haziran 1930, İstanbul – 11 Aralık 1987, İstanbul), Türk sinema oyuncusu, tiyatro sanatçısı ve televizyon sunucusudur.

Macit Flordun un oğlu kimdir?

Tardu FlordunMacit Flordun / Oğlu

Şener Şen kimdir nerelidir?

Şener Şen (d. 26 Aralık 1941, Adana), Türk oyuncu.

Karbonat Erol yaşıyor mu?

1964 yılında kamera karşısına geçerek sinema filmlerinde de rol alan başarılı oyuncu, aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmıştır. Komedi ağırlıklı filmlerde Kemal Sunal ile birlikte yardımcı oyuncu olarak rol alan Gürel, 8 Nisan 2002 tarihinde kalp yetmezliği sonucu 67 yaşında vefat etmiştir.

Ünal Gürel yaşıyor mu?

8 Nisan 2002Ünal Gürel / Ölüm tarihi

Hafize Ana kaç yaşında?

57 yaşında (1930–1987)Adile Naşit / Öldüğü zamanki yaşı