Satış temsilcisi ne kadar maaş alır?

Satış elemanları ne kadar maaş alıyor?

Aktif satış danışmanı maaşları aylık ortalama 4.000 TL ile 5.000 lira arasında değişkenlik göstermektedir. Aktif satış danışmanları sabit maaş ve prim sistemi ile çalışmaktadır.

Satış sorumlusu ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Satış Sorumlusu 4.250 5.890

Satış Danışmanı maasi ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Kıdemli Satış Temsilcisi 4.350 8.430
Satış Danışmanı 4.250 4.790

Mağaza çalışanları ne kadar maaş alıyor?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Mağaza Görevlisi 4.250 5.030

Satış temsilcisi ne iş yapar?

Satış temsilcisi; perakende ürün, mal ve hizmetleri müşterilere satmakla sorumludur. Meslek profesyonelleri, potansiyel alıcılarla iletişim kurar, ürün veya hizmetler sunar, müşteri sorularını cevaplar ve fiyatlandırmayı müzakere eder.

Bireysel satış temsilcisi ne is yapar?

Bireysel satış temsilcisi, banka ya da firmaların satış departmanında görev yapan kişiye verilen mesleki unvandır. Satış ve pazarlama hizmetlerinde müşterilere destek verir, şirketlerin müşteriyle ilişkilerinde direkt olarak görev alırlar.

Banka satış temsilcisi ne kadar maaş alır?

Örneğin gişe personeli 4.500 – 5.600 TL lira aralığında bir maaş alır. Gişe asistanı ise 4.800 – 5.900 TL arasında bir ücret kazanır. Banka müfettişi ise bu yıl için 5.600 – 9.800 TL aralığında kazanırken, şube müdürleri 6.400 – 18.000 TL arası ücret alır.

Kuyumcular ne kadar maaş alıyor?

2022 Kuyumcu-Altın ve Gümüş İşleme Maaşları Kuyumcu-Altın ve Gümüş İşleme maaşı ortalama aylık 9939 _TL’dir. En düşük Kuyumcu-Altın ve Gümüş İşleme maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 15625 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.

Satış elemanı neleri bilmelidir?

Satış Elemanı Olma Şartları Nelerdir?

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,
  • Konuşkan, dışa dönük ve duygusal zekayı kullanabilme gibi yeteneklere sahip olmak,
  • Araştırmacı, sonuç odaklı ve dinamik olmak,
  • Ms Office programlarını iyi kullanabilmek,
  • Sağlıklı iletişim kurabilmek,

Gratiste çalışanlar ne kadar maaş alıyor?

2021 yılında Gratis‘te reyon sorumlusu olarak görev yapanların aldıkları maaş 3.100 TL’dir. Bunun haricinde firma personellerine yemek ücreti ödemesi de yapar. Personeller kendilerine tanımlanan yemek kartları ile günlük yemek masraflarını karşılayabilir. Yemek ücreti günlük olarak hesaplanır.

Satış ve pazarlama ne kadar maaş alır?

2022 Pazarlama Uzmanı Maaşları Pazarlama Uzmanı maaşı ortalama aylık 6376,5 _TL’dir. En düşük Pazarlama Uzmanı maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 8500 _TL’dir.

Satış sorumlusu ne demek?

Satış sorumlusu; şirket portföyünde bulunan potansiyel müşterileri ziyaret ederek, firmanın ürün ve hizmetlerini tanıtan, yeni müşteri kazandırmak adına farklı stratejiler belirleyen, özendirmeye yönelik çalışmalar yürüten kişiye verilen mesleki unvandır.

Mağaza satış danışmanı ne iş yapar?

Hizmet veya ürünün tüketiciye sunumu, ürün veya hizmetle ilgili sorunların çözümü, planlama ve müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik çalışmaları yürüten personele satış danışmanı denir.

Satış danışmanı olmak için hangi bölüm?

İyi bir satış danışmanı olmak için üniversitede İşletme veya Pazarlama bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Mağaza Elemanı kaç saat çalışır?

Yasal olarak bir ücretlinin haftalık normal çalışma süresi 45 saattir. Bu süreyi aşan çalışmalar fazla çalışma olarak değerlendirilir. Fazla çalışma için, ücretli olarak yazılı onayınız şarttır.