İstanbulkart Aylık abonman kaç TL?

Tam aylık akbil ne kadar 2022?

Metro, otobüs ve vapur alınan tam elektronik bilet ücreti 4.03 liradan 5.48 liraya, öğrenci bileti 1.96 liradan 2.66 liraya yükseldi. 2022 Aylık akbil olarak bilinen tam mavi kart aylık 430 liraya, öğrenci aylık akbil fiyatı ise 78 liraya yükseldi.

Aylık abonman kaç basım?

Tam aylık akbil kaç basım 2022 yılı Aylık Akbil Tam Bilet 180 basım, öğrenci aylık akbil 200 basımdır. sosyal akbil 200 basımdır.

Istanbul kart Aylık abonman nedir?

Mavi kart olarak da bilinen aylık İstanbulkart yani eski adıyla akbil; Abonman bedeli ve kullanım koşulları UKOME tarafından belirlenen aylık abonman yüklenerek kullanılan “istanbulkart” türüdür. Aylık abonman yüklemesinin yanısıra normal TL yüklemesi yapılarak da kullanılabilen kişisel karttır.

Abonman ne kadar 2022?

UKOME’nin aldığı karar doğrultusunda, 15 Mart 2022 Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde tam bilet tutarı 6,5 TL, indirimli bilet tutarı 3,5 TL ve öğrenci abonman ücreti ise aylık 90 TL’ye 225 biniş olarak uygulanacaktır” denildi.

Mavi Kart Ne Kadar 2022?

Bu bakımdan tespit edilen değer her sene Maliye Bakanlığı tasarrufu ile tekrar düzenlenir. 2022 yılına dair mevcut ücret 20 TL’dir.

Aylık abonman nasıl yapılır?

Öğrenciler İBB’nin bireysel.istanbulkart. istanbul adresindeki başvuru formuna kişisel bilgilerini ve fotoğrafını kaydederek online başvuru yapabilir. İstanbulkart ve 6 TL kargo ücreti ödemesini başvurunun son adımında kredi kartı ile yapabilir. EFT ve havale ile yapılan ödemeler kabul edilmediğini belirtelim.

Aylık akbil 2021 kaç basım?

Bu yıl zamlanarak bu fiyat 50 TL olarak belirlenmiştir. Aylık akbil basım ise 200’dür.

Abonman kart kaç dakika arayla basılır?

7. Öğrencilerimizin hat veya istasyonlarda Abonman kartlarını aynı validatörde ilk kullanımlarından hemen sonra ikinci kez kullanmaları mümkün değildir. İlk kullanım ile ikinci kullanım arasında 30 dakika geçmesi gerekmektedir.

Öğrenci Abonman nedir?

Öğrenci Abonman uygulaması, 60 TL karşılığında 200 biniş hakkı verir. Yapıldığı tarihten itibaren 30 gün geçerlidir ve bir sonraki ayın aynı günü, aynı saatte sona erer.

Aylık akbil ne demek?

Yeni yıla girmemizle beraber taksi, dolmuş, minibüs, otobüs, metrobüse gelen zamların ardından güncel ve yeni fiyatları belli oldu. Bu zam oranları 1 Ocak 2022 itibariyle uygulanmaya başladı. Tam mavi kart aylık akbil 430 liraya, öğrenci aylık akbil fiyatı ise 78 liraya yükseldi.

Tam kart ne kadar 2022?

Ankara Öğrenci ve Tam Bilet Fiyatları 2022 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin son zam kararıyla beraber öğrenci akbili ücreti 1.75 TL’den 2.5 TL’ye çıkarıldı. Tam bilet fiyatları da 3.25 TL’den 4.5 TL’ye yükseltildi. Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki EGO’nun hazırladığı teklif, UKOME’de karara bağlandı.

Mavi Kart kaç geçiş hakkı?

Bazı kurum personellerine, aylık 100 biniş hakkı veren ödeme kartıdır. Kurumsal mavi kart sahibi olabilmek için, ilk olarak mavi kart edinilmelidir. Kullanıcılar mavi kartlarını kurumlarında ücretsiz karta dönüştürmeli ve her ay kartlarına 100 biniş hakkı kurumlarınca tanınmalıdır.

İstanbulkart aylık abonman nereden yapılır?

İstanbul Mavi kart sahibi olmak için, nüfus cüzdanı, (ehliyet ya da pasaport da dahil) kimlik kartınız ve 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile beraber size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi’ne giderek kartınızı alabilirsiniz.

Abonman kart yüklemesi nasıl yapılır?

  1. Abonman dolumları sadece nakit ödeme tipi ile yapılabilecektir. …
  2. Bir Abonman Kart‘a 1 ay içerisinde en fazla 1 kere yükleme yapılabilir.
  3. Daha önce abonman yüklemesi yapılmış İstanbulkart’lara yeni abonman yüklemesi yapılması için abonman bitim tarihine 5 günden az ve 35 kontörden az kalmış olması gerekmektedir.

Akbil tek basım ne kadar 2021?

Zamlı İETT ücret tarifesine göre uygulamaya konulan yüzde 15’lik zamla; 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,25 TL’ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL’ye çıktı.