Son Yaz dizi hangi kanalda?

Son Yaz artık hangi kanalda?

Son Yaz, 2. sezon ilk bölümüyle 18 Eylül’de seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın paylaştığı FOX TV’nin sevilen dizisi Son Yaz‘ın merakla beklenen yeni sezon tarihi açıklandı.

Son Yaz dizisi hangi kanalda saat kaçta?

Son Yaz dizisi her hafta Cuma günü saat 20:00 ‘da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yaz Dizisi Hangi Gün Oynuyor?

O3 Medya imzasıyla her hafta cumartesi akşamları seyirciyle buluşan Son Yaz dizisi araştırılıyor.

Son Yaz 2 sezon ne zaman başlayacak?

FOX’un sevilen dizisi “Son Yaz”ın ikinci sezonu fragmanının yayınlanmasıyla birlikte yayın tarihi merak konusu oldu. Son Yaz 18 Eylül Cumartesi akşamı başlıyor.

Son Yaz dizisi başlayacak mı?

Başrollerini Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancakturan’ın paylaştığı, FOX TV’de yayınlanan ‘Son Yazdizisi final yapıyor. 03 Medya imzalı dizinin 26. bölümde ekrana veda edeceği açıklandı.

Son Yaz Başka kanala geçecek mi?

SON YAZ DİZİSİ BAŞKA KANALDA TEKRAR BAŞLAYACAK MI? Son Yaz dizisi final yaptıktan sonra tekrar başlama gibi bir duyuru yapmadı. Dizinin başka kanalda başlaması henüz söz konusu değildir.

Son Yaz tekrar devam edecek mi?

Cuma akşamları ekrana gelen dizi yeni sezonda reytinglerin düşmesi ile Cumartesi gününe kaydırılmış ama reyting konusunda istenilen başarı elde edilemeyince final kararı almıştı. Dizi bu akşam ekrana gelecek olan 26. bölüm ile ekrana veda edecek. Canan’ın ölümünden sonra hiçbir şey eskisi gibi değildir.

Son Yaz dizisi saat kaçta başlıyor?

Son Yaz Cuma saat 20.00’de FOX’ta başlıyor!

Son Yaz dizisi yeni bölüm ne zaman?

Yeni bölümünde yine sürprizlerle ekranda olacak Son Yaz 25. bölüm yayınlanacağı 9 Ekim tarihinde bekleniyor. Son yaz izle canlı olarak FOX TV’de izleyebilirsiniz. Son Yaz yeni bölümü FOX TV’de yayınlanacak 9 Ekim Cuma günü. Son Yaz 25. bölümü FOX TV’de canlı yayın anında 9 Ekim Cuma 2021 saat 20:00’de izlenebilir.

Son Yaz 22 bölüm ne zaman?

Son Yaz yeni bölümü FOX TV’de yayınlanacak 18 Eylül Cuma günü. Son Yaz 22. bölümü FOX TV’de canlı yayın anında 18 Eylül Cuma 2021 saat 20:00’de izlenebilir.

Salı günü hangi diziler var?

SALI DİZİLERİ NELER? 8 MART 2022 SALI GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

KANAL PROGRAM / BÖLÜM SAAT
TRT 1 MASUMLAR APARTMANI 61. BÖLÜM 20:00
TV8 SURVİVOR ALL STAR 42. BÖLÜM 20:00
ATV DESTAN 14. BÖLÜM 20:00
SHOW TV BABA 4. BÖLÜM 20:00

Son Yaz 3 sezon çıkacak mı?

Son Yaz dizisi 25. bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Birce Akalay’ın da kadrosuna dahil olduğu dizinin başrollerinde Alperen Duymaz ve Ali Atay gibi isimler yer alıyor. Dizi 26. bölümde final kararı aldı.

Kardeşlerim 2 sezon ne zaman?

KARDEŞLERİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Her hafta Cumartesi günleri saat 20:00’da ATV ekranlarında yer alan Kardeşlerim, 19 Haziran 2021 tarihinde 18. bölümü ile sezon finali yapmıştı. 2. sezonu 19. bölüm ile başlayacak olan Kardeşlerim dizisi yeni sezonuyla 11 Eylül Cumartesi günü yeni sezonuyla ekranlara gelecek.

Son Yaz neden final yaptı?

SON YAZ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR? Son Yaz dizisi reytinglerde istediği başarıyı ikinci sezonda yakalayamadı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi yeni sezonda reytinglerin düşmesi ile Cumartesi gününe kaydırılmış ama reyting konusunda istenilen başarı elde edilemeyince final kararı almıştı.

Son Yaz 26 final mi?

Son Yaz dizisi bu akşam ekrana gelen 26. bölüm ile ekranlara veda ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin final bölümünde Funda Eryiğit’in hayat verdiği Canan karakteri diziden ayrılmış yeni sezonda diziye Birce Akalay katılmıştı.