Teknosacell Tarifemi nasıl öğrenebilirim?

Teknosacell tarife değişikliği nasıl yapılır?

Tarife Taahhütnamesi için tıklayınız. Detaylı bilgi almak için 0850 222 5599 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir, size en yakın Teknosa mağazasına başvurabilirsiniz.

Teknosa kaç gb kaldı?

Kalan Nasıl Sorgularım? TEKNOSACELL. Online İşlem Merkezinden; tek şifreniz ile giriş yaparak, 0850 222 5599 nolu Çağrı Merkezimizi arayarak ve Teknosa Mağazalarımızı ziyaret ederek bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

Teknosacell Türk Telekom mu?

Teknosacell, (eski adıyla Teknosa Mobil) Teknosa’nın Türk Telekom tarafından sağlanan mobil sanal ağ operatörüdür.

Teknosacell Hangi altyapıyı kullanıyor?

TeknosaCell Avea ve Türk Telekom altyapısı ile hizmet vermektedir.

Tarife değişikliği ne zaman yapılmalı?

Ayın son günü yap en sağlıklısı o. Tekrar tarife değişikliği yapabilmen için 1 ay geçmesi gerekli.1 ay sonra tekrar istediğin tarifeye geçebilirsin. Ayın son günü yap en sağlıklısı o. Tekrar tarife değişikliği yapabilmen için 1 ay geçmesi gerekli.1 ay sonra tekrar istediğin tarifeye geçebilirsin.

Tarife değiştirmek ücretli mi?

Eski tarifenizin aylık tarife ücretinin tamamı ile yeni tarifenizin gün bazlı ücreti (yeni tarifenin de tarife içindeki tüm haklarını bitirirseniz tam ücreti) toplanıp faturanıza aylık tarife ücreti olarak yansıtılır.

Ne kadar internetimiz kaldı?

İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Teknosa faturaya ek telefon nasıl alınır?

  1. Kimliğiniz ve adınıza bir sabit fatura ile en yakın Teknosa Mağazasına gelin,
  2. Satış danışmanlarımıza başvurarak kredi limitinizi öğrenin,
  3. Almak istediğiniz cihazları inceleyin,
  4. Başvuru formlarını doldurarak hattınızı TEKNOSACELL’e taşıyın,

Bimcell hangi alt yapıyı kullanıyor?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir.

Teknosacell faturası nereye ödenir?

0850 222 5599 Müşteri Hizmetleri, teknosacell.com Online İşlemler Sayfası, Banka Şubeleri, ATM ve internet bankacılığı üzerinden, PTT şubelerinden faturalarını ödeyebilir.

Teknocell hangi firmaya ait?

Hakkımızda | Teknosa’nın Mobil İletişim Markası | TEKNOSACELL. Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile tüketicilere sunmayı amaçlayan bir teknoloji perakende zinciridir.

Pttcell kimin alt yapısını kullanıyor?

PTT A.Ş.’nin yaklaşık 2 bin noktasından sunulacak olan Pttcell abonelik hizmetleri; Türkiye’nin her köşesindeki kullanıcılara, Türk Telekom’un mobil şebekesi ve güçlü fiber altyapısı ile ulaştırılacak.

Tarife değişikliği hemen olur mu?

Anlık tarife değişikliklerinde işlem yaptığınız gün tarifeniz değişir ve bilgilendirme SMS’inden sonra haklarınız yüklenir. İleri tarihli olarak yapmış olduğunuz tarife değişikliğinde ise fatura kesim tarihinizden sonra tarifeniz değişir ve bilgilendirme SMS’inden sonra haklarınız yüklenir.

Paket günü bitmeden paket yapılır mı?

İnternet: 2 adet aylık internet paketi aynı anda satın alınamamaktadır. Günlük ve haftalık paketlerde kullanım süreleri sona erdikten sonra, aynı paketi satın alabilirsiniz.

Paket bitmeden başka paket yapılır mı?

İnternet: 2 adet aylık internet paketi aynı anda satın alınamamaktadır. Günlük ve haftalık paketlerde kullanım süreleri sona erdikten sonra, aynı paketi satın alabilirsiniz.