Teknosa musteri temsilcisine nasil ulasabilirim?

Teknosa servise giden ürün kaç günde gelir?

Yasal gün süresi 30 gün olduğu için uzatabildikleri kadar uzatıyorlar kolay gelsin . 3 hafta sürer.

Teknosa Garanti Takip Nasıl Yapılır?

Teknosa müşteri hizmetlerini arayıp 3 ve tekrar 3 ü tuşlarsan yetkili servis takip sorgulama menüsüne gelirsin orada zaten telefonuna kayıtlı hesaptan aldıysan otomatik söylüyor değilse de zaten sen söylüyorsun.

Teknosa nereye şikayet edilir?

Teknosa iletişim kanalları arasında; 0850 222 55 99 no’lu çağrı merkezini arama, iletişim formunu doldurma ya da Teknosa mağazalarını ziyaret etme gibi seçenekler yer almaktadır. Ayrıca kullanıcı yorum ve şikayetlerini buraya tıklayarak Şikayetvar’da okuyabilir ve siz de yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Teknosa faturamı nasıl öğrenebilirim?

SES, SMS veya INTERNET yazıp 5599’a göndererek, *124#’yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Son döneme ait fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş faturalarınızı öğrenmek için, FATURA yazarak 5599’a gönderebilirsiniz.

Teknosa tamir yapıyor mu?

Cep Telefonu, Tablet, Notebook gibi taşınabilir ürünlerinizi size en yakın Teknosa mağazasına getirerek, TV, Beyaz eşya, Kombi gibi taşınamaz ürünleriniz için 0850 222 55 99 numaralı çağrı merkezimizi arayarak teknik servis kaydı oluşturabilir ve onarım hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Teknosa telefon kaç günde gelir?

Standart teslimat ile hafta içi saat 14:00’a kadar verilen siparişler aynı gün, hafta içi 14:00’dan sonra , hafta sonu ve resmi tatillerde verilen siparişler bir sonraki iş günü kargoya verilir.

Teknosa garanti ne zaman başlar?

Üretici garantisi (2 yıl) sona erdikten sonra başlamaktadır. Üretici hatasından kaynaklanan arızalar teminat kapsamındadır.

Teknosa garanti nedir?

teknosa‘nin musterilerine sunmus oldugu servis saglayici disindaki bir garanti cesididir. cekici yani 250 liranin altindaki urunlerde magazada urunun direct degisiminin yapilmasi sayilabilir. tanım : teknosanın müşterilerden üç kuruş daha alabilmek için verdiğini iddia ettiği sözde garanti uzatma sistemi.

Teknosa müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır?

Misafir yani üye olmadan oluşturulan siparişlerde, sipariş iptal talebinizi 0850 222 55 99 Teknosa Müşteri Hizmetleri veya iletişim formu üzerinden iletebilirsiniz.

Teknosacell taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

9333’ü arayarak, SES, SMS veya INTERNET yazıp 5599’a göndererek, *124#’yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz….DAHA FAZLA BİLGİ

  1. Devreye sokma **67*999# Gönder.
  2. Devreden çıkarma # #67# Gönder.
  3. Durum kontrolü *#67# Gönder.

E fatura nereden görüntülenir?

eFatura sorgulama işlemi nasıl yapılır? eFatura sorgulama işlemi, efatura.gov.tr adresinden mükellefin vergi kimlik numarası ya da TC kimlik numarasını girerek yapabilirsiniz. Mevcut bilgilerle, sistemdeki bilgileri karşılaştırabilir, doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

Teknosa telefon tamiri yapıyor mu?

Cep Telefonu, Tablet, Notebook gibi taşınabilir ürünlerinizi size en yakın Teknosa mağazasına getirerek, TV, Beyaz eşya, Kombi gibi taşınamaz ürünleriniz için 0850 222 55 99 numaralı çağrı merkezimizi arayarak teknik servis kaydı oluşturabilir ve onarım hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Teknosa garantisi neleri kapsar?

TeknoSA İç ve Dış Tic….

  • Cihazınızın garantisini 5 yıla kadar uzatabilir,
  • 2 yıl boyunca elektrik, rutubet, nem ve tozlanmaya karşı,
  • 1 yıl boyunca kırılmalara, sıvı temasına ve çalınmalara karşı koruma altına alabilirsiniz.

Teknosa aynı gün teslimat nasıl yapılır?

Kurye ürünü teslim ettiğinde Teknosa paketini açıp kontrol edebilirsiniz. Adreste olmadığınız durumlarda, kurye sizinle iletişime geçerek uygun olduğunuz ilk gün paketinizi teslim edecektir. Soru ve sorunlarınız için çağrı merkezimize 0850 222 55 99 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Genişletilmiş garanti ne demek?

1) Ek Garanti, 2 Yıllık üretici garanti süresi sona erdikten sonra üretici kaynaklı donanım arızalarını kapsamaktadır. 2) Pozitif Teknoloji üretici kaynaklı donanım arızalarında yedek parça ve işçilik masraflarının tamamını karşılar müşteriden ek bir ücret talep etmez.