Teknosa kimin markası?

Teknosa sahibi kim?

Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş.

Teknosa hangi ülkenin malı?

Teknosa, 2000 yılında Sabancı Holding tarafından kurulan, elektronik ve teknolojik eşya perakendeciliği alanında faaliyet yürüten, İstanbul merkezli şirket.

Teknosa kime satıldı?

Sabancı Holding, Teknosa‘daki yüzde 10,3’lük hissesinin bir kısmının ya da tamamının Teknosa‘nın yönetim hakimiyetini kaybetmeyecek şekilde ikincil piyasada satışına karar verdi.

Teknosacell kime bağlı?

Teknosacell, (eski adıyla Teknosa Mobil) Teknosa’nın Türk Telekom tarafından sağlanan mobil sanal ağ operatörüdür.

Teknosa Ceo’su Kim?

Sitare Sezgin, İzmir Amerikan Koleji ardından, 1997 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş, sonrasında UMIST- Manchester Business School karma programında Finans ağırlıklı işletme yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Teknosacell ne zaman kuruldu?

2015Teknosacell / Kuruluş tarihi

Teknosa yerli mi?

Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji ürün ve çözümlerini tüketicilerle tek bir çatı altında buluşturan teknoloji perakende zinciridir.

Sabancı Holding sahibi kim?

Sabancı Holding, 1967 yılında Hacı Ömer Sabancı tarafından Adana’da kurulan Türk şirketler topluluğudur. 2020 yılı itibarıyla 40 milyondan fazla müşteriye, 14 ülkede yaklaşık 60 bin çalışan ile hizmet vermektedir. Şirketin başında Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve CEO Cenk Alper bulunmaktadır.

Ak bank sahibi kim?

Sabancı HoldingAkbank / Üst kuruluşu

Pttcell neye bağlı?

Pttcell

Tip Mobil sanal ağ operatörü
Kuruluş 2013
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Türk Telekom PTT
Website www.pttcell.com.tr

TeknosaCell Kim aramış?

Servisimizi aylık vergiler dahil sadece 3,49 TL karşılığında kullanabilirsiniz. Ayrıca ArayanıBil servisiniz aktif iken ulaşılamadığınız durumda sizi arayan aboneler size sesli mesaj bırakabilirler. Bırakılan sesli mesajları 888’i ücretsiz arayarak dinleyebilirsiniz. ACIK yazıp 5555’e SMS gönderebilirsiniz.

Teknosa yeni genel müdür?

Sitare Sezgin, Şubat 2018’den itibaren Akbank iştiraki AkÖ’de şirketinin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini sürdürmüştür. Sitare Sezgin, 1 Eylül 2021 tarihinden geçerli olmak üzere, Teknosa Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Hakan Timur kimdir?

Hakan Timur, İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanlığı görevine ek olarak Sabancı Holding’de Yürütme Kurulu Üyeliği, Çimsa, Afyon Çimsa, Enerjisa Enerji, Enerjisa Üretim ve SabancıDx şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini yürütmektedir.

TeknosaCell ne kadar kaldı?

Tarife ve paketleriniz kapsamındaki kullanım haklarınızı, 9333’ü arayarak, SES, SMS veya INTERNET yazıp 5599’a göndererek, *124#’yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

Turkiyede kac tane Teknosa var?

Türkiye’nin 68 ilinde 211 mağazada (Carrefoursa marketleri içerisinde yer alan 23 corner mağaza dahildir), 97 bin metrekarede, teknosa.com ve mobil platformlarıyla teknolojiye erişimi kolaylaştıran Teknosa, 2012 yılından beri BİST’te işlem görmektedir.