Teknosa hat kaç TL?

Teknosa hat kime ait?

Teknosacell, (eski adıyla Teknosa Mobil) Teknosa‘nın Türk Telekom tarafından sağlanan mobil sanal ağ operatörüdür.

Teknosa faturaya ek telefon nasıl alınır?

  1. Kimliğiniz ve adınıza bir sabit fatura ile en yakın Teknosa Mağazasına gelin,
  2. Satış danışmanlarımıza başvurarak kredi limitinizi öğrenin,
  3. Almak istediğiniz cihazları inceleyin,
  4. Başvuru formlarını doldurarak hattınızı TEKNOSACELL’e taşıyın,

Türk Telekom hattı ne kadar?

TÜRK TELEKOM FATURASIZ HAT FİYATLARI Türk Telekom‘dan faturasız hat almak isteyenler en az 90 TL en fazla 100 TL olmak üzere ücret ödeyerek hat sahibi olabiliyorlar. Ödediğiniz kısmın 5 TL’si hattınıza bakiye olarak ekleniyor. Yeni faturasız hatlarda 120 TL ödeme için 20 TL hattınıza bakiye olarak yansıtılıyor.

Pttcell kac lira?

Ücretlendirme. Faturalı Pttcell Yıldız 4 GB Tarifesi’nin aylık ücreti Yeni Aktivasyon, Numara Taşıma ve Pttcell faturalı tarifeler harici tarifelerden geçiş yoluyla gelen aboneler için KDV ve ÖİV dahil taahhütlü ücreti ücreti 35TL, taahhütsüz ücreti 65 TL’dir.

TeknosaCell kimin alt yapısını kullanıyor?

TeknosaCell Avea ve Türk Telekom altyapısı ile hizmet vermektedir.

TeknosaCell ne zaman kuruldu?

2015Teknosacell / Kuruluş tarihi

TEKNOSA telefon değişimi yapıyor mu?

Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com’dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz.

TEKNOSA Cep telefonu taksit yapıyor mu?

Sepetinizde tablet veya tutarı 5.000 TL’nin üzerinde olan cep telefonu bulunması durumunda kredinin vadesi en fazla 3 ay, bilgisayar ya da tutarı 5.000 TL’nin altında olan cep telefonu bulunması durumunda en fazla 12 ay vade olacak şekilde taksitlendirilir.

Türk Telekom SIM kart kaç TL?

Türk Telekom hat almak isteyen bir insan herhangi bir TT bayisine giderken en az 95 en fazla da 100 TL‘yi gözden çıkarmalıdır. Ancak bayilerin serbest piyasalarından yararlanarak sim kartını daha farklı bir fiyata almak da mümkündür.

Hat taşıma ücreti var mı?

Hat taşımak isteyen kişilerin aklına takılan konulardan birisi de ücrettir. GSM operatörleri numara taşıma işleminden herhangi bir ücret talep etmezler.

Pttcell müşteri hizmetleri ücretli mı?

Pttcell‘li müşterilerimiz kalan kullanım miktarları 9333 ücretsiz olarak arayarak veya *124# tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

PTT faturasız hat ne kadar?

Faturasız hatlar için 500 dakika+500 SMS+3 GB internet paketi 26 lira, 500 dakika+500 SMS+6 GB internet paketi 32 lira, 750 dakika+750 SMS+9 GB internet paketi 38 lira ve 750 dakika+750 SMS+15 GB internet paketinde oluşan tarife ise 45 lira karşılığında müşterilere sunuluyor.

Vodafone hangi alt yapıyı kullanıyor?

Vodafone Net (eski adıyla Koç Net), kendi kurduğu altyapı ve Turkcell Superonline altyapısı dâhil çeşitli farklı firmaların altyapıları üzerinden fiber optik internet başta olmak üzere çeşitli telekomünikasyon hizmetleri veren bir Vodafone Türkiye şirketidir.

Pttcell neye bağlı?

Pttcell

Tip Mobil sanal ağ operatörü
Kuruluş 2013
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Türk Telekom PTT
Website www.pttcell.com.tr

Teknosa ürün değişimi yapıyor mu?

Değişim Uygulaması Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com’dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz. Memnuniyet değişimi uygulamasından sadece 1 kez faydalanabilirsiniz.