Yunus Malli ne kadar?

Yunus Mallı ne kadar?

12,5 milyon avro bedelle Wolfsburg’a transfer olup 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yunus Mallı, kırmızı beyazlılarla Bundesliga’da sahaya çıktığı 146 maçta 32 gol attı.

Yunus Malli hangi takımlarda oynadı?

TrabzonsporYunus Mallı / Şu andaki takımı (#29 / Orta saha)Trabzonspor Futbol Takımı 2 Ağustos 1967’de kurulan Trabzonspor Kulübü’nün profesyonel futbol takımı.
Renkleri kulübün tüm branşlarda ortak olarak kullandığı, koyu bordo ve açık mavidir. Vikipedi

Yunus Mallı hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaYunus Mallı / PozisyonOrta saha pozisyonu, futbolda oyuna yön veren ve defans ile forvet arasında köprü görevi gören pozisyondur. Temel amaçları rakip takımların topunu kapmak ve gerçekleştirdiği atakları kesmek, topa sahip olmak ve forvetleri beslemektir. Vikipedi

Yunus Mallı nasıl futbolcu?

Yunus Mallı, 24 Şubat 1992 tarihinde Almanya’nın Kassel şehrinde dünyaya geldi. On Numara mevkisinde oynayan Almanya’da yetişmiş Türk millî futbolcu, futbola Sportfreunde Fasanenhof takımında başlayıp 11 yaşında VfL Kassel’in altyapısına geçti. 2007’de ise Borussia Mönchengladbach’ın altyapısına transfer oldu.

Yunus Akgün hangi ayak?

Yunus Akgün

Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 7 Temmuz 2000
Doğum yeri Küçükçekmece, İstanbul, Türkiye
Boyu 1,73 m (5 ft 8 in)
Mevkii Sağ kanat

Serkan Asan ne kadar ücret alıyor?

Serkan Asan‘a 1,5 ila 2,5 milyon TL arasında bir maaş verileceği gelen bilgiler arasında. Trabzonspor’dan yılda 350 bin TL kazanan Serkan Asan geçtiğimiz sezon 30 maçta boy göstermişti. 25 maçta ilk 11 oynayan Serkan, Başakşehir ile oynanan kupa finalinde de forma şansı bulmuştu.

Yunus Mallı kaç yaşında?

30 yaşında (24 Şubat 1992)Yunus Mallı / Yaş

Yunus Mallı nereden transfer oldu?

Bordo-mavili kulüpten KAP’a yapılan açıklamada, tecrübeli futbolcuyla 2.5 + 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Trabzonspor, Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg’dan Yunus Mallı‘yı kadrosuna kattığını sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla duyurdu.

Trabzonsporlu Yunus Mallı kaç yaşında?

30 yaşında (24 Şubat 1992)Yunus Mallı / Yaş

Yunus Akgün kaç asist yaptı?

Yunus Akgün‘den 20 maçta 6 gol 10 asist.

Ahmet Çalık hangi ayak?

184 cm boyunda ve 77 kilo olan Ahmet Çalık, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Serkan Asan kaç kilo?

Trabzonspor takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Serkan Asan, 28 Nisan 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 170 cm boyunda ve kilo olan Serkan Asan, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Uğurcan Çakır kaç para alıyor?

Yönetim, bu sezon sergiledikleri performansla tam not alan ve takımın zirveye çıkmasında kilit rol oynayan Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür’ün yıllık ücretlerinde iyileştirmeye gitmeye hazırlanıyor. Her iki oyuncunun mevcut senelik maaşı 9 milyon TL.

Yunus Mallı evli mi?

Hatice ÇavuşoğluYunus Mallı / Eşi (e. 2015)

Yunus Mallı neden oynamıyor?

TRABZONSPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ: Hakan Çelik, “Hafta sonu oynadığımız Çaykur Rizespor müsabakasında sakatlanan oyuncumuz Yunus Mallı‘nın çekilen bel MR’ında kas spazmı ve ödem tespit edilmiş olup, futbolcumuzun tedavisine devam edilmektedir” dedi.