Yalçın imza attı mı?

Sergen Yalçın imza atacak mı?

SERGEN YALÇIN‘LA ANLAŞMA SAĞLANDI! Yapılan son görüşmenin neticesinde Beşiktaş, teknik direktörlük konusunda yeniden Sergen Yalçın‘la anlaşma sağladı. A Spor muhabiri Sercan Dikme’nin aktardığı bilgiye göre Sergen Yalçın Beşiktaş ile 1 senelik yeni bir kontrata imza atacak.

BJK Sergenin yerine kim gelecek?

Sergen Yalçın’ın yerine geçici olarak Önder Karaveli görev yapacak. Beşiktaş, uzun süren kötü gidişatın ardından Sergen Yalçın ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu ayrılık resmiyete döküldükten sonra Yalçın’ın yerine geçici olarak Önder Karaveli görev yapacak.

Sergen Yalçın görevinden ayrıldı mı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti. Beşiktaş, Yalçın‘ın 679 gün süren teknik direktörlüğünde geçen sezon Süper Lig’de şampiyon olurken Türkiye Kupası’nı da müzesine götürdü.

Sergen imza attı mı?

SERGEN Yalçın’ın çok hareketli geçen 1 günün ardından imza atmasıyla Beşiktaş, transfer harekâtına başladı.

Sergen Yalçın kaç paraya imza attı?

Oldukça duygulanan tecrübeli çalıştırıcı kapattığı telefonunu açınca Başkan Ahmet Nur Çebi görüşmeyi ayarladı ve 22 milyon lira karşılığında anlaşmaya vardı. Sezon içinde 15 milyon lirayı kabul eden Sergen Yalçın, 7 milyon liralık zamlı sözleşmeyi imzaladı.

Sergen kaç yıllık imza attı?

Vodafone Park’ta taraftar önünde Sergen hoca ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine ilgi oldukça fazlaydı.

BJK başında kim var?

Önder KaraveliBeşiktaş / Teknik direktör

Sergene ne oldu?

-DEMİR GRUP SİVASSPOR Süper Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Sergen Yalçın neden istifa etti?

Sergen Yalçın, sadece ’15 dakika’ süren görüşmede, “Beşiktaş’ın daha fazla zarar görmemesi adına görevi bırakıyorum. Hak edişlerimin dışında bir şey istemiyorum” dedi. Tarihi bir çöküş yaşayan Beşiktaş’ta beklenen oldu ve Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı.

Sergen hangi maçtan sonra istifa etti?

Vodafone Park’ta Kayserispor ile karşılaşan Beşiktaş’ta taraftarlar, geçtiğimiz günlerde istifa eden Sergen Yalçın’a tezahüratta bulundu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son maçında Borussia Dortmund’a 5-0 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, perşembe günü görevinden istifa etti.

Sergen Yalçın kac para istiyor?

İki kupa birden kazandırdığı Beşiktaş’tan 7 milyon TL alan Yalçın için bu, günümüzün kuruyla 670 bin Euro anlamına geliyor. Genç hoca maaşını 2 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor. Kulüpte ödemeler TL üzerinden yapıldığı için bu, günümüz kuruyla yaklaşık 20 milyon liraya denk düşüyor.

Sergen Yalçın Beşiktaş’tan kaç para alıyor?

İki kupa birden kazandırdığı Beşiktaştan 7 milyon TL alan Yalçın için bu, günümüzün kuruyla 670 bin Euro anlamına geliyor.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş’ın kaçıncı Başkanı?

Ahmet Nur Çebi (d. 29 Ekim 1959; Araklı, Trabzon) Türk iş insanı. Mevcut Beşiktaş Başkanı ve 11. Kulüpler Birliği Başkanı….

Ahmet Nur Çebi
Yerine gelen Ahmet Ağaoğlu
34. Beşiktaş JK Başkanı
Görevde
Makama geliş 24 Ekim 2019

BJK ilk başkanı kimdir?

Kulübümüzün ilk Başkanlık onuru M.Şamil Şhaplı’ya ait. İlk başkanımız bu görevde 1903-1908 yıllarında arasında bulundu.

Sergen Yalçın neden atıldı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor maçında kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Yardımcısı Murat Şahin, Sergen Yalçın‘ın oyun alanındaki topa vurduğu için atıldığını açıkladı.