Suka ne anlama gelir?

Suka ne demek küfür?

orjinali suka, bileeet diye okunur ve türkçe karşılığı orospu, kevaşedir.

Suka ne demek Ukraynaca?

rus anlamına gelir, şansınız varsa alt-f4 demektir.

Rusça BLET ne demek?

rusça‘daki argo terimlerden biridir. nasıl biz ara sıra cümlelerin sonunda “lan ve amk” kullanıyorsak, ruslar da bunu kullanıyorlar. aslında “orospu” demek.

Zaybal ne demek?

genelikle mezopotamya taraflarında yoğun olarak görülen bir nevi arızalı hastalıktır.

Rusça idea VUJ ne demek?

rusça‘da sktir git anlamına gelmekle beraber bizdeki gibi alışılagelmiş bir küfür değildir, samimi olmayan kişiler arasında şaka olarak algılanmayacağından öyle heryerde söylenmesi kesinlikle tavsiye edilmez. sike doğru git anlamına gelir.

Rusça seni seviyorum nasıl söylenir?

En basiti “Ya lyublyu tebya” demek, yani “Seni Seviyorum.” 2. Söyleyen erkekse “Ya vlublyon”, kadınsa “Ya vlyublena”. “Aşığım”. “Ya vlublyon f tebya” ise “Sana aşığım” demek.

Davay ne anlama gelir?

Davay kelimesinin Türkçe çevirisi haydidir. Yani haydi anlamında kullanılan sözcüğün Rusça karşılığı davaydır. Davay sözcüğü bu bakımdan iki kere de kullanılmaktadır. Türkçedeki haydi haydi kalıbı Rusçada davay davay şeklindedir.

Idinahuy ne demek?

rusça’da sktir git anlamına gelmekle beraber bizdeki gibi alışılagelmiş bir küfür değildir, samimi olmayan kişiler arasında şaka olarak algılanmayacağından öyle heryerde söylenmesi kesinlikle tavsiye edilmez. sike doğru git anlamına gelir.

Paşol na huy ne demek?

(rusça) s**tir git!

Rusça Dobroşko ne demek?

Rusça bir sözcük olan dobroski sözcüğünün Türkçe karşılığı veya Türk dilindeki anlamı “hayırsever”dir.

Yobani VROT ne demek?

ağzına siktiğimin orospusu anlamına gelen, oldukça sık kullanılan rusça küfür.

Rusça aşkım nasıl yazılır?

sevgilim. мой дорогой.

Davay davay ne demek?

Haydi haydi yani davay davay Ruşça şarkıların vazgeçilmezidir. Bir heyecanı ya da isteği belirtmek için de kullanılır. Örneğin haydi gidelim demek için Rusçada yer alan davay kelimesi kullanılır.

Rusça günaydın ne demektir?

Rusça günaydın kelimesi ”dobrae utra” şeklinde yazılır ve ”dobroye utro” şeklinde telaffuz edilir. Rusça yazılışı ise ”Доброе утро.” şeklindedir.

Şerefe rusça ne demek?

Rusça dilinde şerefe “Zdarovye” şeklinde yazılmaktadır. Aynı zamanda Kiril alfabesi ile Rusça dilinde bu kelime “здоровье” şeklinde yazılmaktadır.