Sergen Yalçın Beşiktaş kariyerinde kaç gol attı?

Sergen Yalçın Beşiktaş formasıyla kaç gol attı?

Toplam 83 maça çıktı Beşiktaş, Yalçın‘ın teknik direktörlüğündeki 24 karşılaşmayı ise mağlubiyetle tamamladı. “Kara Kartallar”, Yalçın yönetimindeki 83 maçta 156 gol atıp kalesinde 107 gol gördü.

Sergen Yalçın Galatasarayda kaç gol attı?

İç sahadaki 16 maçın 6’sında gol bile atamayan siyah-beyazlılar, buna karşın sadece 3 maçta kalesini gole kapatabildi. Beşiktaş, lig maçlarında BJK İnönü Stadı’ndaki son galibiyetini 5 Mart’ta Ankaraspor’u 3-0 yenerek aldı. Beşiktaş’ta, Galatasaray‘a en çok gol atan oyuncu 11 golle Sergen Yalçın.

Sergen Yalçın Rizeli mi?

Sergen Yalçın 5 Kasım 1972’de İstanbul, Sarıyer’de dünyaya geldi. Asıl adı Ali Rıza Sergen‘dir. 3 çocuklu bir ailenin ilk çocuğudur. Annesinin adı Günsel, babasının adı Özer’dir. Futbolcu bir babanın oğludur. Çocukluk dönemini Kilyos’ta geçiren Yalçın, henüz o zamanlardan futbola ilgiliydi.

Sergen Beşiktaşa gol attı mı?

sergen beşiktaş’a hiç gol atmamıştır.

Sergen kac sampiyonlugu var?

Sergen Yalçın, futbolculuğu döneminde 5 şampiyonluk yaşadı. Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Yalçın, siyah-beyazlı formayla 1991-1992 ve 1994-1995 sezonlarında şampiyon olan kadroda yer aldı.

Sergen Yalçın Beşiktaştan ne kadar kazanıyor?

İki kupa birden kazandırdığı Beşiktaş’tan 7 milyon TL alan Yalçın için bu, günümüzün kuruyla 670 bin Euro anlamına geliyor. Genç hoca maaşını 2 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor.

Sergen Yalçın kaç kardeş?

Gürsoy YalçınSergen Yalçın / Kardeşleri

Sergen ismi ne anlama gelir?

Sergen adının anlamı nedir? 1. Raf. 2. Nesnelerin, insanlara gösterilmek, satılmak için sergilendiği camlı bölme veya yer, camekân, vitrin.

Sergen Yalçın Fenerbahçeli mı?

Beşiktaş’la yollarını ayırdıktan sonra Fenerbahçe ile görüştüğü iddia edilen Sergen Yalçın, söylentilere yanıt verdi. Konuyla ilgili A Spor’a açıklamalarda bulunan Yalçın, “Öyle bir teklif zaten gelmedi. Yok öyle bir şey, ben şu anda yurtdışındayım.” ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın neden Siirt Jetpa?

adam siirte degil jetpa sirketine aitti futbol oynamadi cünkü siirtspor ile bi ilgisi yok, jetpa sirketine bagliydi siirtspora degil, yüksek bonservisi nedeniyle sergeni almak kolay degildi o yillarda bonservisi yüksekti bu yüzden jetpa sirketi almisti.

Sergen toplam kaç gol attı?

Kariyerine Beşiktaş’ta başlayan ve efsaneleştiği bu camiada 10 yıl forma giyen muhteşem 10 numara Sergen Yalçın kariyerinde toplam 110 gol 86 asistle oynayarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Sergen Yalçın kaç maç ceza aldı?

PFDK’ya sevk edilen siyah-beyazlıların teknik patronu Yalçın, 1 maç ceza aldı. Sergen Yalçın, Başakşehir maçında takımının başındaki yerini alamayacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 25 Ekim Pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak Galatasaray derbisinde ise yedek kulübesine dönecek.

Sergen Beşiktaşta kaç kupa kazandı?

Sergen Yalcin

Ünvanlar ve sezon
99/00 Galatasaray A.Ş.
94/95 Beşiktaş JK
91/92 Beşiktaş JK
3x Türkiye kupa şampiyonu

Sergen kaç paraya anlaştı?

Yıllık 22 milyon TL Sergen Yalçın’ı yeniden takımın başına getiren Beşiktaş, başarılı hoca ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yıllık 22 milyon TL kazanacak olan Sergen Yalçın, Süper kupa yeni sezon şampiyonluk ve kupa alınması halinde toplamda 36 milyon TL kazanmış olacak.

Abdullah Avcı tazminat ne kadar?

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, 15 Nisan 2021’de aldığı kararla Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı‘ya 17 milyon 340 bin lira fesih tazminatı ödemesine, tazminatın fesih tarihi olan 29 Ocak 2020’den itibaren işleyecek yasal faizi ve 520 bin 200 lira yargılama gideriyle birlikte davalıdan alınarak davacıya …