Talisca Kaç numara giyiyor?

Talisca Beşiktaş’ta kaç numara giyiyordu?

Talisca

Sezon Kulüp
19/20 Guangzhou Evergrande Taobao 94
18/19 Guangzhou Evergrande Taobao 9
17/18 Guangzhou Evergrande Taobao 24
17/18 Beşiktaş JK 94

Talisca hangi mevkide oynar?

Orta sahaTalisca / PozisyonOrta saha pozisyonu, futbolda oyuna yön veren ve defans ile forvet arasında köprü görevi gören pozisyondur. Temel amaçları rakip takımların topunu kapmak ve gerçekleştirdiği atakları kesmek, topa sahip olmak ve forvetleri beslemektir. Vikipedi

Marega kaç numara?

17Moussa Marega / Numara (El Hilal / Forvet)

CYLE larin kaç numara?

17Beşiktaş / Forvet
17Kanada Millî Futbol Takımı / Forvet
Cyle Larin/Numara

Talisca hangi takima gidecek?

Son Dakika: Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca‘nın transferi açıklandı! Resmen Al Nassr’da. Beşiktaş’ın eski yıldızlarından Anderson Talisca, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr’a transfer oldu.

Alex Teixeira kac numara giyecek?

Alex Teixeira Beşiktaş’ta 90 numaralı formayı giyecek.

Talisca Beşiktaş’tan hangi takıma gitti?

Son Dakika: Beşiktaş‘ın eski yıldızı Anderson Talisca‘nın transferi açıklandı! Resmen Al Nassr’da. Beşiktaş‘ın eski yıldızlarından Anderson Talisca, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr’a transfer oldu.

Talisca hangi takımdan geldi?

Brezilya’da gösterdiği etkili performansla Avrupa kulüplerinin radarında giren Talisca, 2014 yılında 4.75 milyon Euro karşılığında Benfica’ya transfer oldu. 2016 yılında 4 milyon Euro karşılığında Beşiktaş’a kiralanan yıldız oyuncu, iki sezon boyunca siyah-beyazlı formayı terletti.

Talisca hangi pozisyonu?

Orta sahaTalisca / Pozisyon

Anderson Talisca hangi takımlı?

Anderson Souza Conceição ya da lakabıyla Talisca (d. 1 Şubat 1994; Feira de Santana, Bahia) on numara mevkisinde oynayan Brezilyalı futbolcudur. Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî takımlarından En-Nasr’da forma giymektedir.

Marega hangi ayak?

183 cm boyunda ve 80 kilo olan Moussa Marega, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Moussa Marega hangi takımda?

El Hilal#17 / Forvet
Mali Millî Futbol TakımıForvet
Moussa Marega/Şu andaki takımları

CYLE larin hangi ayak?

1.88 metrelik boyu ile gol yollarında etkili bir futbolcudur. Cyle Larin sağ ayaklı olup aynı zamanda sol kanatta da forma giyebilmektedir.

Talisca serbest mi?

Al Ahli’de forma giyen Souza, kulübünün mali yükümlülüklerini yerine getirememesi nedeniyle serbest kalmış ve Beşiktaş’a transfer olmuştu. Talisca‘nın Al Nassr ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. This is a modal window.

Anderson Talisca Beşiktaş’a transfer olacak mı?

Milliyet’in derlediği habere göre; Al-Nassr kulübü yetkilisinin Erem News adlı siteye yaptığı açıklamada Talisca‘nın Al-Nassr’dan ayrılma gibi bir niyetinin olmadığını ifade etti. Erem News adlı internet sitesine konuşan kulüp yetkilisi, “Talisca‘nın Türkiye’ye transferi söz konusu değil” sözlerini kullandı.