Uşak kaç milletvekili var?

Uşak milletvekilleri kimlerdir?

Milletvekilleri listesi

Meclis Dönemi Milletvekili Siyasi Parti
TBMM 10. Dönem Yusuf Aysal Demokrat Parti
Orhan Dengiz
İsmail Hakkı Gedik
Hacim Yılmaz

Adıyaman kaç tane milletvekili var?

Adıyaman ili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ne 5 milletvekili göndermektedir.

Bayburt kaç milletvekili var?

2017 Türkiye anayasa değişikliği referandumu sonrası kabul edilen kararla TBMM üye sayısı 550’den 600 vekile çıkarılırken daha önce 2 milletvekili çıkarabilen Bayburt bu seçimle beraber 1 milletvekili çıkaracaktır.

27 dönem milletvekilleri hangi yıl?

TBMM 27. dönem milletvekilleri listesi, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 27. döneminde (7 Temmuz 2018–günümüz) görev yapan, 24 Haziran 2018 tarihinde seçilen milletvekillerinin listesidir.

Nuri Uslu Kimdir?

Nuri Uslu, 2 Şubat 1953’de Uşak Ulucak Köyü’nde doğdu. Babasının adı Durmuş, annesinin adı Emine’dir. Orman Yüksek Mühendisi; İstanbul Orman Fakültesi ve Devlet Lisan Okulu’nu bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tamamladı.

Mehmet Altay nereli?

Ulubey, TürkiyeMehmet Altay / Doğum yeri

Adiyaman milletvekilleri kim?

Milletvekilleri listesi

Meclis Dönemi Milletvekili Siyasi Parti
TBMM 19. Dönem Abuzer Tanrıverdi Sosyaldemokrat Halkçı Parti
TBMM 20. Dönem Ahmet Çelik Refah Partisi
Ahmet Doğan
Mahmut Bozkurt Anavatan Partisi

Adıyaman Türk mü Kürt mü?

Adıyaman için Kürtlerin çoğunlukta olduğu bir yer olarak düşünülür ancak anlattığımız gibi Kürt nüfusu abartılacak kadar fazla değildir. Besni ilçesine gelecek olursak Besni nüfusunun da çoğunluğu Türkmenlerden oluşmaktadır. İlçe merkezinde ağırlıklı nüfusu Türkmenler oluşturur.

Bayburt milletvekilleri kim oldu?

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ Bünyamin Özbek, 1 Ekim 1973’te Bayburt’ta doğdu. Babasının adı Zülküflü, annesinin adı Nadide’dir.

Gümüşhane milletvekili kimdir?

26. Dönemde Gümüşhane Milletvekili seçildi. Çevre Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı. Pektaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

26 dönem milletvekilleri hangi yıl?

TBMM 26. dönem milletvekilleri listesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 26. döneminde (17 Kasım 2015 – 16 Mayıs 2018) görev yapan, 1 Kasım’da seçilen, milletvekillerinin listesidir. İller (seçim bölgeleri) alfabetik olarak, her seçim bölgesinde partiler, seçim bölgesinde aldıkları oya göre sıralanmıştır.

25 ve 26 dönem milletvekilleri hangi yıl?

TBMM 25. dönem milletvekilleri listesi, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 25. döneminde (23 Haziran 2015 – 1 Ekim 2015) görev yapan, 7 Haziran’da seçilen, milletvekillerinin listesidir. İller alfabetik olarak, ilin içinde partiler il çapında aldıkları oya göre sıralanmıştır.

Nuri Uslu nereye atandı?

Yüksek lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tamamladı. Orman Koruma Bilim Dalında doktor unvanı aldı. Orman Bölge Şefi olarak çalıştı. Ormancılık Araştırma Müdürlüğü’ne atandı ve Bölüm Başkanlığı görevine getirildi.

Altay yaşı kaç?

52 yaşında (1970)Altay / Yaş

Şarkıcı Altay’ın eşi kim?

Gülsüm BiberAltay / Eşi