Yunus Emre Yıldırımer hangi dizide oynayacak?

Yunus Emre Yıldırımer hangi diziye gidiyor?

Şimdiden büyük bir yankı uyandıran Okul Yolunda dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin yıldız oyuncusunu kadrosuna transfer etmeyi başardı. Ünlü oyuncu Yunus Emre Yıldırımer ile anlaşan Okul Yolunda dizisi, ünlü ismin yeniden mercek altına alınmasına neden oldu!

Alparslan Çakırbeyli hangi dizide oynuyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar OlmazAlpaslan Çakırbeyli / TV dizisiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ilk bölümü 8 Eylül 2015 tarihinde yayınlanan, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in birlikte kaleme aldıkları, yönetmenliğini Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan’ın yaptığı aksiyon, suç ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Vikipedi

Yunus Emre Yıldırım nereli?

Yunus Emre Yıldırımer 1982 yılında Siirt’te doğdu. İlkokulu ve liseyi Diyarbakır’da okudu. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünü bitirdi.

Yunus Emre Yıldırım kaç yaşında?

40 yaşında (5 Şubat 1982)Yunus Emre Yıldırımer / Yaş

Yunus Emre Yıldırımer boyu kaç?

1,81 mYunus Emre Yıldırımer / Boy

Survivorda Yunus Emre kim?

Survivor Yunus Emre 1993 doğumlu. Silivri’de yaşayan Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi Ulaştırma Lojistik bölümü öğrencisi. Yunus Emre Özden 17 yaşında katalog çekimlerine başlamış, 18-19 yaşlarında Fashion Week’lerde yer almış. Spor salonunda yoğun çalışmalar yaptıktan sonra MMA dövüşlerine katılmaya başlamış.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Alparslan’ın gerçek ismi nedir?

Küçük Gelin ve Söz dizilerinde rol alan Melisa Özge Yıldırımer ile evli olan Yunus Emre Yıldırımer, şu sıralarda Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Alparslan karakterine hayat vermektedir. Yunus Emre Yıldırımer, 1.80 metre boyunda, 74 kilo ve Kova burcudur.

Melissa Yıldırımer hangi dizide oynayacak?

Küçük GelinMelissa Yıldırımer / TV şovları

Eşkıya Dünya’daki Alpaslan nereli?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘ın Alparslan‘ı Yunus Emre Yıldırımer 1982 yılında Siirt’te doğdu. İlkokulu ve liseyi Diyarbakır’da okudu. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünü bitirdi.

Alpaslan Öztürk aslen nereli?

Türk kökenli olan Öztürk Belçika’nın Anvers şehrinde doğdu. 12 yaşındayken Berchem Sport altyapısından Beerschot AC altyapısına geçti ve 2009 yılında Birmingham City’nin altyapısına transfer oldu.

Akbaba kaç yaşındadır?

39 yaşında (9 Haziran 1982)Ozan Akbaba / Yaş

Yunus Emre Yıldırımer kaç çocuğu var?

Doğu YıldırımerYunus Emre Yıldırımer / Çocukları

Ilyas Çakırbeyli boyu kaç?

Ozan Akbaba şimdilerde ise Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırmaktadır. 1 Temmuz 2017 yılında Buket Arıkan ile dünya evine giren Ozan Akbaba, 1.80 metre boyunda, 75 kilo ve İkizler burcudur.

Oktay Kaynarca boyu ne kadar?

1,76 mOktay Kaynarca / Boy

Yunus Emre kaç kilo?

1.85 boyunda ve 82 kilo olan yarışmacı, 2 çocuklu ailenin tek oğludur. Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.