Kredi Kayıt Bürosu kime ait?

Veysel Sunman kimdir?

1967 Sakarya doğumlu olan Veysel Sunman, çalışma hayatına 1988 yılında Pamukbank T.A.Ş.’de Uzman olarak başlamıştır. 1994 yılına kadar Kredi Risk İzleme Bölümü’nde görev alan Sunman, 1994-2001 yılları arasında Osmanlı Bankası A.Ş. Kredi İzleme Birimi Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

KKB Genel Mudur?

KKB Genel Müdürü Kasım Akdeniz.

Findeks hangi kurumun?

Türkiye’nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile kurulan KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. tarafından hayata geçirilen Findeks, bireylere ve reel sektöre yönelik olarak tasarlanmış yeni finansal hizmet platformudur.

Kredi Kayıt Bürosu ne iş yapar?

Kredi Kayıt Bürosu Nedir? Ne İş Yapar? KKB, toplamda dokuz banka tarafından kurulmuş olup, bankalar arasında her türlü bilgi ve belge alışverişi sağlamak amacı taşımaktadır. Aynı zamanda, müşterilerine ait kredi bilgilerini de birbirleriyle bu büro üzerinden paylaşmaktadırlar.

Kredi Kayıt Bürosu risk Raporu ne işe yarar?

Risk Raporu Nedir? Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilen bir platform olan Findeks’in sunduğu risk raporu; kredi talepleriniz ve düzenli ödemeleriniz için size yol gösterebilecek, güncel finansal durumunuzla ilgili daha detaylı bilgi almanızı sağlayan bir belgedir.

Findeks com nedir?

Findeks Risk Raporu, tüm bankalardaki toplam kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borç ve limit bilgilerini öğrenebileceğiniz, ödemelerinizi tek bir yerden takip edebileceğiniz rapordur. Findeks Kredi Notu’nu oluşturan faktörleri bu rapor üzerinde görebilirsiniz.

KKB ne zaman kuruldu?

Kredi Kayıt Bürosu (KKB), önde gelen dokuz bankanın ortaklığında 11 Nisan 1995 tarihinde kurulmuştur.

Banka KKB notu ne demek?

KKB kısaca bankacılık da kredi puanlarıyla ilgili önemli raporlar hazırlayan bir şirkettir. KBB Nedir? KKB, kredi kayıt bürosunun kısaltması olarak kullanılmaktadır. 9 ortak tarafından 1955 yılında kurulan özel bir şirkettir.

Findeks nereye şikayet edilir?

Findeks iletişim numarası 444 4 552’dir. Diğer Findeks iletişim kanalları, Findeks şikayet ve yorumları için ise buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz.

Findeks raporunu kimler görebilir?

Findeks Risk Raporu, hem kendi firmanız hem de onay vermeleri durumunda ticari ilişki içinde olduğunuz kişi ve firmaların tüm bankalardaki kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarının geçmiş ödeme performanslarını, borç/limit bilgilerini görebileceğiniz rapordur.

KKB notu kaç olmalı?

Kolaylıkla kredi alabilecek kişiler, kredi skoru 1500 ile 1900 arasında olanlardır. KKB puanı 0 ile 1099 arasında olanların kredi alma ihtimali ise neredeyse yoktur. Bankaların en çok tereddütte kaldığı grup, 1100-1499 arası puana sahip az riskli gruptur.

Kredi Kayıt Bürosu risk raporu ne işe yarar?

Risk Raporu Nedir? Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilen bir platform olan Findeks’in sunduğu risk raporu; kredi talepleriniz ve düzenli ödemeleriniz için size yol gösterebilecek, güncel finansal durumunuzla ilgili daha detaylı bilgi almanızı sağlayan bir belgedir.

KKB risk raporu Olumlu ne demek?

Ödemeleriniz düzenli ise kredi skorunuza olumlu bir yansıması olur. Risk raporu kişinin bir sonraki kredi ya da kredi kartı ödemesini düzenli ödeyeceğini garanti etmez fakat kişinin ödeme alışkanlıklarına dair fikir verir.

Risk Merkezi raporu ne işe yarar?

Risk Merkezi Raporu Bu raporda, kredi limit ve borç, çek, senet, bireysel kredi başvuru, kamu ihale yasaklılık, çek yasaklama ve kaldırma karar, bilgileri sunulmaktadır.

Findeks üyelik ücreti ne kadar?

Findeks ile bankalar ve diğer finansal kurumlardaki kredi hesaplarındaki borç ve limitlerini, kredini notunu takip ederek kontrol edebilirsin. Daha pek çok ürün ve hizmetle tanışmak için Findeks‘e üye ol! Üstelik üyelik ücretsiz.