Portekiz maçını hangi kanal veriyor?

Portekiz Kupası hangi kanalda?

🆓 “Porto – Benfica” Portekiz Süper Kupa karşılaşması Tivibu Spor’dan şifresiz yayınlanacak. ⚽🇵🇹🏆 “Porto – Benfica” Portekiz Süper Kupa karşılaşması çarşamba günü saat 23.45’te Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

Porto maçı hangi kanalda?

PORTO LYON MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Porto, Lyon’u konuk edecek. 9 Mart Çarşamba günü saat 20.45’te oynanacak mücadele, Exxen üzerinden canlı izlenebilecek.

Portekiz Sırbıstan Maçı Hangi Kanalda?

PortekizSırbistan, 2022 Dünya Kupasi Eleme maçı, 14-11-2021 Pazar günü S Sport Plus, UEFA.tv, kanal(lar)ından yayınlanacak.

Lüksemburg Portekiz maçı hangi kanalda?

PortekizLüksemburg maçı 12 Ekim Salı günü saat 21:45’te UEFA TV’de canlı yayınlanacak.

Porto Guimaraes maçı hangi kanalda?

Maçı S Sport Plus canlı yayınlıyor.

Portekiz ligi nasıl izlenir?

Portekiz Liga NOS’un Türkiye’deki yayın hakları S Sport 2 ve Uçankuş TV kanallarında bulunuyor. Maçlar ayrıca S Sport Plus uygulaması üzerinden online olarak da izlenebiliyor.

Porto Benfica kupa maçı hangi kanalda?

PortoBenfica, Portekiz Liga NOS maçı, 31-12-2021 Cuma günü S Sport Plus, Bilyoner TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 00:00.

Portekiz ispanya maçı hangi kanalda?

İspanyaPortekiz maçı 4 Haziran Cuma günü saat 20:30’da S Sport 2’de canlı yayınlanacak.

Portekiz dünya kupasına gidecek mi?

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ile eşleşti. Milliler, Portekiz‘i elemesi halinde 2022 FIFA Dünya Kupası’na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Sporting Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

HANGİ KANALDA? Sporting LizbonBeşiktaş maçı 3 Kasım Çarşamba 23:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak. Mücadele ile ilgili gelişmeler A Spor ekranlarında yer alacak.

Ingiltere Macaristan maçı hangi kanalda?

İngiltereMacaristan maçı 12 Ekim Salı günü saat 21:45’te oynanacak. Mücadele S Sport Plus’ta canlı yayınlanacak.

Sporting Lisbon famalicao hangi kanalda?

Futbol Portekiz Liga NOS Sporting LisbonFamalicao takımları karşı karşıya geliyor. 06.02.2022 | Pazar günü saat 23:30 ile başlayacak müsabaka, S Sport Plus aracılığıyla naklen yayınlanacak.

Benfica maçı hangi kanal veriyor?

Benfica – Ajax maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Estadio da Luz’da oynanacak Benfica – Ajax maçını Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Bu gece TSİ 23.00’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

Benfica maçı hangi kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

İspanya milli takımı hangi kanalda?

Yunanistan – İspanya maçı 11 Kasım Perşembe günü saat 22:45’de oynanacak. Mücadele S Sport Plus’ta canlı yayınlanacak.