Bodrum’da yanan yer var mı?

Şu anda Bodrumda yangın nerede?

Yangın yoğun uğraşlar sonrası kontrol altına alındı. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Dirmil Mevkii ile Gökçebel Mevkiisi arasında bugün saat 21.00 sıralarında elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların kuru otları tutuşturması ile başlayan yangın şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü.

Bodrumda neresi yandi?

Muğla’nın Milas ilçesi Beyciler mahallesinde dün başlayan yangın etkisini arttırarak, Bodrum‘un Mazı mahallesine sıçradı. Gece boyunca etkisini sürdüren yangın, Mazı’da yerleşim yerlerini tehdit edince, etrafı saran dumanlar nedeniyle mahalle sakinlerinin deniz yoluyla tahliyesine başlandı.

Bodrum’da orman yangını var mı?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bodrum‘un Umurça Mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Bodrumda yangın bitti mi?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün saat 10:45’te Twitter’dan yaptığı açıklamada ”Bodrum yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Milas’ın kırsal Beyciler Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanlık alanda, dün saat 15.30 sıralarında yangın çıktı.

Bodrumda hangi otel yangın?

Onlarca turist fenalık ve baygınlık geçirdi, karada bekleyen ambulanslarda tedavi edildiler. Yangın kontrol altına alındıktan sonra yangının ulaştığı ve tahliye edilen Lujo Hotel Bodrum ve La Blanche Bodrum otellerine müşteriler geri dönmeye başladı.

Milas’ta yangın nerede?

Milasta ormanlık ve zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Kıyıkışlacık Mahallesi Gürçamlar mevkisindeki ormanlık ve zeytinlik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bölgeye 2 uçak, 2 helikopter ile çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Muğlada yangın nerede?

Son dakika haberine göre Muğla‘nın Dalaman ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bakan Pakdemirli yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Atakent Mahallesi Dereköy mevkisinde gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bodrum yangın ne zaman başladı?

31 Temmuz’da Bodrum‘da farklı noktalarda çıkan yangın sonucunda 3 otel ile Bodrum Tersanesi tahliye edildi. Yangın İçmeler ve Kızılağaç bölgelerini etkiledi.

Bodrum yangını kontrol altında mı?

BODRUM YANGINI DA KONTROL ALTINDA Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bodrum‘daki orman yangınının da kontrol altına alındığını duyurdu. Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bodrum yangını kontrol altına alındı.

Bodrumda hangi otel yandı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik yakınlarındaki yangında oteldeki tüm müşterilerin tahliye edildiği ve büyük maddi hasarın oluştuğu T.D.B. oteli 2007’de meydana gelen, 100 hektarlık Kızılçam ağaçlarının yok olmasına neden olan yangından sonra bu alana kurulmuştu.

Titanik otel Bodrum yandi mi?

Anlaşılacağı üzere günümüzde TITANIC DELUXE BODRUM OTEL‘in bulunduğu ve 2006 SENESİNDE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TARAFINDAN GÜVERCİNLİK TURİZM A.Ş.’ye TAHSİS EDİLEN 3598 SAYILI PARSEL 2007 SENESİNDE YAŞANAN YANGINDAN ETKİLENMEMİŞTİR. Saygılarımızla kamuoyuna duyururuz.

LUJO Bodrum yandı mı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik’te asırlık Halep çamı ormanların bulunduğu alanda birkaç noktada aynı anda başlayan yangın yaklaşık 3 bin turistin bulduğu Lujo Hotel Bodrum, La Blanche Bodrum ve Titanic Deluxe Bodrum oteli de etkiledi.

Milas’taki yangın ne durumda?

Muğla’nın Milas ilçesinde ormanlık ve zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Kıyıkışlacık Mahallesi Gürçamlar mevkisindeki ormanlık ve zeytinlik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bölgeye 2 uçak, 2 helikopter ile çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Milas’taki yangınlar söndü mü?

Türkiye yurdun dört bir yanında çıkan yangınlarla mücadele ediyor… Muğla Milas‘a bağlı Meşelik Mahallesi’nde ormanlık alanda çıkan yangın, Bodrum’un Kuyucak ve Güvercinlik mahallelerine de sirayet etti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Kuyucak ve Güvercinlik’teki yangın kontrol altına alındı.

Muğla’nın hangi köylerinde yangın var?

Bodrum‘un Yukarı Mazı, Aşağı Mazı, Mumcular, Gökbel, Armutçuk, Çocuk Mezarlığı ve Çiftlik köyleri sırları içerisinde devam eden yangına yakın illerden takviye ekiplerinin gelmeye devam ettiği, kontrol altına alınamayan yangında yaklaşık 600 hektarın üzerinde ormanlık alanın zarar gördüğü belirtildi.