Sasuke neden Itachi yi öldürmek istiyor?

Sasuke sakuraya aşık mı?

Sasuke ve ailesi Sasuke, Sakura Haruno ile akademideyken tanıştı. Sakura, onun dış görünüşüne aşık oldu, daha sonra aşkı büyüdü.

Itachi neden seviliyor?

itachi korkunç gücü, s rank bir suçlu artı akatsuki elemanı oluşu, uchiha klanını yok etmesi dışında nedenlerle de karizmatik ve çekicidir.

Sasuke vs Itachi kardeş mi?

Ölümü Itachi‘nin kardeşi Sasuke yıllarca ağabeyine kin besleyerek büyümüştür. 12 yaşında Konoha’dan ayrılıp Orochimaru adlı eski Akatsuki üyesi, 3. Hokage’nin ölümünden sorumlu suçlunun yanına eğitilmek için gitmiştir.

Itachi Uchiha klanını neden yok etti?

Ama Itachi‘nin belirttiği yüzeysel sebebe göre, klanın yok etmesinin sebebi limitlerini test etmektir fakat mangaya göre klanını öldürme sebebi bir görevdir.İtachi bir anbu üyesi olduğu için görevler alır ve klanını öldürme sebebi ANBU’nun vermiş olduğu bir görevdir.

Sakura kime aşık?

Ino ve Sakura aynı anda okulun en popüler çocuğu olan Uchiha Sasuke’ye âşık olmuştur.

Sakura neden sevilmez?

Sakura, genelde erkekler tarafından bütün karakterler içinde en nefret edilen karakterdir. Bunun sebebi genellikle istediği birşeyi yapmak için her zaman ağlayarak birini kullanması (Özellikle Naruto) ve hiçbirşey yapmamasına rağmen kibirlenmesidir.

Jiraiyanın alnında ne yazıyor?

legendary sannin’den birisidir. öğretmeni sandaime hokage’dir. kurbağa hermit olarak da bilinir ancak kadınlara olan düşkünlüğü nedeniyle naruto kendisine çoğunlukla ero sennin (sapık hermit) olarak hitap eder. alnındaki kanji “yağ” anlamına gelmektedir.

OMAE WA Yowai ne demek?

omae wa yowai -sen güçsüzsün.

Naruto Sasuke kardeş mi?

Uchiha Sasuke (うちは サスケ Uçiha Sasuke), manga ve anime serisi Naruto‘da bir karakterdir. ayrıca Uchiha klanından geriye kalan üç kişiden biridir….Sasuke Uchiha.

Uchiha Sasuke
Önceki takımı 7. Takım (Kakashi Hatake, Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno)

Naruto vs Sasuke Hangi bölüm?

Naruto: Shippuden – 215. bölüm. Naruto: Shippuden – 257. bölüm. Hepsi çok da büyük dövüşler değil ama bu bölümlerde dövüşüyorlar.

Uchiha klanına ne oldu?

Itachi tüm klanı ortadan kaldırmayı ve karşılığında Sasuke’yi korumayı seçti. Uchiha Klan Katliamı Klanına suikast düzenlemeden önce Itachi, Madara Uchiha olduğuna inandığı Tobi’nin yardımını aldı. Bir gecede Itachi ve Tobi, tüm Uchiha Klanı‘nı ortadan kaldı. Ebeveynlerini öldürme sorumluluğunu Itachi üstlendi.

Naruto sakuraya aşık mı?

Baş karakter olan Naruto, Sakura‘dan hoşlanmaktadır ama Sakura, Sasuke’den hoşlandığı için Naruto‘ya yüz vermemektedir. İlk başlarda Naruto‘dan tam anlamıyla tiksinen Sakura sonraları Naruto‘ya iyi davranmaya başlamıştır.

Naruto Sakura nasıl bir karakter?

Sakura Haruno (春野 サクラ Haruno Sakura), manga ve anime serisi Naruto‘da kurgusal bir karakterdir. Manganın ilk başında Hatake Kakashi’nin Genin olarak öğrencisidir, daha sonra Tsunade’nin yardımcısı olarak Chunin olmuştur. Küçükken Ino Yamanaka onun ilk edindiği dostudur.

Sakura hangi klandan?

Sakura sırtında Uchiha klan sembolü , dirsek koruyucuları ve daha düz sandaletler ile II.Kısım’dakine benzeyen kırmızı bir tişört giyiyor. Evde genellikle uzun bir beyaz önlük alır ve tırnaklarının uzun ve iyi bakımlı tutulmasını sağlar.

Kakashiyi kim öldürdü?

Naruto Gaiden animesinde ise Sarada Uchiha, Kakashi’yi ölü bulmuştur.