Yeni evlenen gelin neden öldü?

Yeni evlenen Kader neden öldü?

Henüz evleneli iki ay olan Kader Güler (21), İstanbul Esenler’deki evinde elektrik kablosu ile doğalgaz borusuna asılı şekilde ölü olarak bulundu. Güler’in ailesi durumun intihar değil cinayet olduğunu düşünüyor.

Kader geline ne oldu?

2 ay önce mutlu bir düğünle evlenen 21 yaşındaki Kader Güler, Esenler’deki evinde elektrik kablosu ile doğalgaza borusuna kendisi asarak yaşamını yitirdi.

Kader güler hangi tarihte öldü?

İstanbul Esenler’de yaşayan 21 yaşındaki Kader Güler, 17 Ekim’de yaşadığı evde elektrik kablosu ile doğalgaza borusuna asılı bulundu. Genç kadının, ölümünden 2 ay önce Umut Güler ile evlendiği ve evlendikten sonra da eşinden şiddet gördüğü öğrenildi.

2 aylık evli kadın neden öldü?

Olay geçtiğimiz Pazar günü Esenler’de meydana geldi. 2 ay önce Umut Güler’le evlenen Kader Güler, evinde elektrik kablosu ile doğal gaz borusuna asılıp intihar etmiş şekilde bulundu. Güler’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldıktan saatler sonra annesi ve babasına haber verildi.

3 aylık gelin neden öldü?

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Şevval Abanoz , evinin yakınındaki eski hastane binasının 3‘üncü katından düştü. Aşırı soğukta yerde 1.5 saat yatan talihsiz kadın donarak öldü.

Taze gelin neden öldü?

2 ay önce Umut Güler’le evlenen Kader Güler, evinde elektrik kablosu ile doğal gaz borusuna asılıp intihar etmiş şekilde bulundu. Güler’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldıktan saatler sonra annesi ve babasına haber verildi.

3 aylık evli gelin neden öldü?

İddiaya göre, Şevval Abanoz, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle oturduğu eve yakın olan eski hastanenin 3. katından düştü. Düşme sonucu ağır yaralanan Abanoz, burada uzun süre yaralı kaldığı için donarak hayatını kaybetti.

Iki aylık gelin neden öldü?

Olay geçtiğimiz Pazar günü Esenler’de meydana geldi. 2 ay önce Umut Güler’le evlenen Kader Güler, evinde elektrik kablosu ile doğal gaz borusuna asılıp intihar etmiş şekilde bulundu. Güler’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldıktan saatler sonra annesi ve babasına haber verildi.

3 aylık taze gelin neden öldü?

Dün sabaha karşı da anne ağlayan bebeğini emzirip uyudu. Saat 09.00 sıralarında kalktığında ise bebeğinin nefes alıp veremediğini fark edince hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeği ambulansa alıp kontrol ettiğinde kalbinin durduğunu belirledi.

2 aylık evli Kader neden öldü?

2 ay önce evlenen 21 yaşındaki Kader Güler, Esenler’deki evinde elektrik kablosu ile doğal gaz borusuna kendisini asarak ölmüş şekilde bulundu.

Vildan artan neden öldü?

3 ay önce evlenen anestezi teknikeri Vildan Artan, Kartal’daki evinde intihar etti. Kadıköy’deki özel bir hastanede anestezi teknikeri olarak görev yapan, daha önce moda ve ses yarışmasına katıldığı öğrenilen 25 yaşındaki Vildan Kalender Artan Kartal’daki evinde intihar etti.

Vildan Kalender artan kim?

Kadıköy’deki bir hastanede anestezi teknikeri olarak görev yapan, daha önce moda ve ses yarışmasına katıldığı öğrenilen 25 yaşındaki Vildan Kalender Artan Kartal’daki evinde intihar etti. Henüz 3 aylık evli olan genç kadının intihar nedeni araştırılıyor.