Rosier transferi ne oldu?

Rosier neden kadroda yok?

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: Futbol A Takımımızın bu akşam gerçekleştirdiği antrenman sonrasında, sağ uyluk iç ve arka adale grubunda ağrı hisseden futbolcumuz Valentin Rosier, tedbir amacıyla Göztepe müsabakasının kadrosundan çıkarılmıştır.

Rosier cezalı mı?

Siyah-beyazlılarda Valentin Rosier, Kayserispor maçında 90+3’te kırmızı kart görürken, yönetimin ise Fransız futbolcuya ceza vereceği öğrenildi. İşte detaylar… Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında çift sarıdan atılan Fransız oyuncu Valentin Rosier‘e ceza geliyor.

Rosierin bonservisi alındı mı?

Beşiktaş Kulübü, Fransız futbolcu Valentin Rosier’in bonservisinin 4.8 milyon Euro karşılığında alındığını KAP’a bildirdi. Futbolcu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandı. … Oyuncu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.”

Rosier kaç paraya alındı?

Sporting CP Kulübü’nden 2021-2022 sezonu 1. transfer tescil döneminde bir yıllığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Valentin Andre Henri Rosier‘in transfer hakları, Kulübü’müz tarafından 4.800.000 Avro karşılığında satın alınmıştır.

Necip Uysal kaç senedir Beşiktaşta?

Yıldırım Bosna’dan 2004’te Beşiktaş altyapısına transfer olan Necip Uysal tam 17 yıldır siyah-beyazlı kulübün çatısı altında bulunuyor. 2009’da A takım kadrosuna alınan Necip geride kalan 12 yılda 365 resmi maça çıktı.

Rosier neden ceza aldı?

Siyah-beyazlıların yıldız futbolcusu Valentin Rosier, mücadelenin 82. dakikasında Berkan’a yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Fransız futbolcu, Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile oynanacak maçta takımını yalnız bırakacak.

Rosier kaç maçtır kart sınırında?

Beşiktaşlı Rosier, 11 maçtır sarı kart sınırında ancak cezalı duruma düşmüyor. Oyuncu, bu alanda süper lig rekoruna koşuyor.

Beşiktaş Rosieri aldı mı?

Beşiktaş, sezon başında Portekiz ekibi Sporting Lizbon’dan bir yıllığına kiraladığı Fransız futbolcu Valentin Rosier‘in bonservisini aldı.

Rosier Beşiktaştan ne kadar kazanıyor?

Rosier Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 350 bin Euro kazanacak.

Rosie nereden geldi?

Rodez AF. Valentin Rosier, Fransa Montauban doğan, Guadeloupe ve İtalyan asıllı bir futbolcudur. Rosier, profesyonel futbolculuk kariyerine Fransa’nın Rodez takımında başladı.

Necip Uysal ne zaman geldi?

24 Ocak 1991 tarihinde dünyaya geldi. 2004 yılında Yıldırım Bosna Spor’dan Özkaynak Düzenimize transfer olan 180 cm boyundaki orta saha oyuncusu Necip Uysal, 2008-09 sezonunda A Takım kadromuza yükseldi.

Necip Uysal futbola ne zaman başladı?

2010Türkiye Millî Futbol Takımı
2009Beşiktaş
Necip Uysal/Katılma tarihleri

Beşiktaş rosier cezalı mı?

Beşiktaş‘ın başarılı savunmacısı Valentin Rosier ve Necip Uysal, Kayserispor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla gelecek maçta cezalı duruma düştüler. Süper Lig 37. haftasında Kayserispor ile karşılaşan Beşiktaş‘ta sağ bek Valentin Rosier ve Necip Uysal sarı kart görünce cezalı duruma düştü.

Valentine rosier cezalı mı?

Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş sahasında Göztepe ‘yi konuk etti. … Bu kırmızı kartın sonucunda cezalı duruma düşen Rosier, Siyah-Beyazlı ekibin, Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile karşılaşacağı maçta forma giyemeyecek.

Rosier kaç hafta kart görmedi?

En son 13 hafta önce sarı kart gören Rosier, Kayserispor karşılaşmasının 37. dakikasında Denis Alibec’i formasından çekince hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırıldı.