Portal nedir örnekleri?

Portala giriş nedir?

Bugün internette popüler olarak kullanılan portal kavramını da esasen en kaba haliyle bu tanımda belirtildiği gibi büyük bir giriş kapısına benzetmek mümkün. Portal, tek bir tematik konudan ziyade pek çok alana ve hizmete dair bilgi akışı sağlayan, yüksek hacimli kapasiteye sahip web sitelerine deniyor.

Portal nedir e ticaret?

Tek bir web arayüzünden belli konulara genel anlamda veya spesifik olarak, yüklü miktarda içerik ve servis sunan web sitelerine portal denir.

Tıp dilinde portal nedir?

Tıp dilindeki portal karaciğerdeki bağırsaklardan karaciğere kanı nakleden büyük damara ait kapı anlamındadır. Her iki anlamı da kapı olarak kullanılır.

Portal yapı ne demek?

Önemli yapıların cephelerinde yer alan ve bu yapının mimari üslubunu simgeleyen anıtsal giriş kapısı, taç kapı. Binaların büyük ana giriş kapısı.

Portal ne iş yapar?

Portal sayesinde özellikle dağınık yapıdaki ve çok sayıda çalışanı olan işletmeler için ortak bir platform oluşturulmaktadır. İstenilen tüm bilgiler, ortak kullanıma açılarak çeşitli kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Bu sayede firmanın iç iletişimi artar, zaman tasarrufu sağlar, çalışanların verimliliği artar.

Portal Açıldı ne demek?

Özellikle internet kullanıcılarının bağlantı gerçekleştirdikleri vakit, girdikleri web sitesi internette açılan bir kapı olarak öne çıkıyor. Bu da internet dünyasında portal olarak ifade edilir.

Portal ne demek TDK?

TDK‘ya göre anlamı merak edilen kelimelerden biri de portal kelimesidir. Portal kelimesi TDK‘ya göre ana kapı anlamındadır.

Web portali faaliyetleri nelerdir?

Web portalı, çalışanlara, müşterilere ve tedarikçilere bilgiye tek bir erişim noktası sağlayan web tabanlı bir platformdur. Çevrimiçi bir web portal, işletmenizin görünümünü ve hissini kopyalayabilir, günlük süreçleriniz üzerinde size daha fazla kontrol sağlayabilir.

Web portalı faaliyetleri ne demek?

Web portalı, çalışanlara, müşterilere ve tedarikçilere bilgiye tek bir erişim noktası sağlayan web tabanlı bir platformdur. Çevrimiçi bir web portal, işletmenizin görünümünü ve hissini kopyalayabilir, günlük süreçleriniz üzerinde size daha fazla kontrol sağlayabilir.

Kurumsal portal Nedir?

Kurumsal portaller intranet olarak tabir edilen, sadece kurum içi personelin erişimine açık ve genellikle tüm şirketi ilgilendiren bilgilerin, formların ve belirlenen süreçlerin yürütüldüğü web sayfalarından oluşan lokal internet yapısıdır. Genel olarak Intranetler dışarıdan yani internet üzerinden erişime kapalıdır.

Iş portalı nedir?

Şirket Portalı, şirketinizin bir çalışanı olarak bu kaynaklara güvenli bir şekilde erişmenizi sağlayan uygulamadır. Bu uygulamayı kullanmadan önce BT yöneticinizin hesabınızı ayarladığından emin olun. Şirketinizin bir Microsoft Intune aboneliği de olmalıdır.

Portal ne demek ingilizce?

Ingilizce-Türkçe Çeviri (büyük ve süslü) kapı.

Portal ne demek İngilizce?

Ingilizce-Türkçe Çeviri (büyük ve süslü) kapı.

Avukat portal ne demek?

Avukat Portal Nedir? Avukatlar, https://avukat.uyap.gov.tr adresinden; E-imza ve M-imza ile UYAP Avukat Portala bağlanarak on-line, dava ve icra takibi (e-takip) açabilmekte, yetkileri dâhilinde sistemdeki vekâleti bulunan açık ve kapalı dosyalarını inceleyebilmektedir.

Portaj ne demek?

TDK’nın güncel yazım kılavuzunda sık sık aranan bu kelimelerden biri de ‘röportaj‘dır. RÖPORTAJ NE DEMEK: 1- Konusu bir soruşturma, araştırma olan gazete veya dergi yazısı. 2- Radyo ve televizyon habercisinin araştırma ve soruşturma sonucunda hazırlamış olduğu program, mülakat.