Sinan Özer ne iş yapıyor?

Sinan Özer kimdir ne iş yapar?

Sinan Özen, 1 Mart 1964 yılında Rize, Çayeli’de dünyaya geldi. Babasının işi dolasıyla çocukluğunun bir kısmı İzmit’de geçti. Ailesiyle birlite İstanbul’a yerleşen Sinan Özen, ilk ve ortaokulu burada bitirdi. Ardından lise eğitimi için Rize Endüstri Meslek Lisesi Torna Tasviye bölümüne devam etti.

Sinan Özer kiminle evli?

Burcu KartalSinan Özen / Eşi (e. 2016)

Mithatcanın babası kim?

Sinan ÖzerMithat Can Özer / Babası

Sanatçı Sinan Özer nereli?

Hayatı ve kariyeri 1 Mart 1964’te Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. İlk ve orta okulu İstanbul’da bitirdikten sonra eğitimine Rize Endüstri Meslek Lisesi torna tesviye bölümünde devam etti. Müziğe olan tutkusu yüzünden mesleğini bırakarak müzik dünyasına atılmaya karar verdi. 1981 yılında ses yarışmasına katıldı.

Mithat Can ne iş yapar?

Şarkıcı
Söz YazarıŞarkı yazarı
Mithat Can Özer/Meslekleri

Burcu Kartal kaç yaşında?

32 yaşında (1990)Burcu Kartal / Yaş

Sinan Özen ne zaman meşhur oldu?

1998 yılında Akbak Plakçılık’a geçtikten sonra burada “Tek Başına”, “Serseri Gönlüm”, “Gitsem Uzaklara” ve “Islak Islak” albümlerini çıkarttı. Sanatçının 2007 yılında Sinan Plakçılıktan “Ödün Vermem” adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Ayhan aşan yaşı kaç?

54 yaşında (1968)Ayhan Aşan / Yaş

Alina Boz Mithat Can Özer ayrıldı mı?

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Alina Boz ve Mithat Can Özer‘in geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdıkları iddia edilmişti. Çiftin hala birlikte olduğu öğrenildi.

Sinan Ozenin cocugu ne hastasi?

Minik Neva’nın hastalığı bağırsak rahatsızlığı olarak biliniyor. Az rastlanan bağırsak rahatsızlığı sebebi ile minik Neva’nın bağırsakları çalışmıyordu ve birkaç ameliyat geçirmesi gerekti. Bu ameliyatların 2 tanesinde ne yazık ki bağırsak delinmesinden dolayı acil olarak ameliyat etmek zorunda kalınmıştı.

Sinan Özen kac cocugu var?

Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine girmişti. İkili, 2020 yılının şubat ayında ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı. Kızlarına Neva, oğullarına ise Sanberk ismini veren çiftin, mutlulukları kısa sürmüştü.

Sezen Aksu oğlunun babası kim?

Hakkında. Annesi şarkıcı Sezen Aksu, babası iş adamı Sinan Özer’dir. Bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde eğitim görmüştür.

Sezen Aksu oğlu Mithat Can babası kim?

Mithat Can Özer, (d. 8 Kasım 1981, İstanbul), Türk ses sanatçısı, şarkı sözü yazarı ve oyuncu. Müzik sanatçısı Sezen Aksu ve iş adamı Sinan Özer’in oğlu. Annesi Sezen Aksu ve babası iş adamı Sinan Özer’dir. Bir süre Bilgi Üniversitesi’nde eğitim görmüştür.

Özen kaç yaşında?

58 yaşında (1 Mart 1964)Sinan Özen / Yaş

Mithat Can Özer ne mezunu?

Hakkında. Annesi şarkıcı Sezen Aksu, babası iş adamı Sinan Özer‘dir. Bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde eğitim görmüştür.