Sinan Gümüş kaç numara?

Sinan Gümüş hangi mevkide oynuyor?

ForvetSinan Gümüş / PozisyonForvet pozisyonu, futbolda rakip takımın kalesine en yakın oyuncudur ve gol atıp takımına skor kazandırmakla sorumludur.
İlerideki pozisyonları ve sınırlı savunma sorumlulukları ile genelde takım adına diğer oyunculardan daha fazla gol atarlar. Vikipedi

Sinan Gümüş niye oynamıyor?

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın kararıyla kadro dışı bırakılan ve bir takımla anlaşmayan Sinan Gümüş için Samandıra’da yasaklar başladı. Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna getirilen Vitor Pereira, Topuk Yaylası’nda yapılan kamp etabının ardından Sinan Gümüş‘ü kadro dışı bıraktı.

Sinan gümüşün son durumu ne?

Öte yandan Fenerbahçe, Sinan Gümüş‘ün sözleşmesinin feshedildiğini TFF’ye bildirdi. Sarı lacivertliler, sosyal medya hesabından konuya ilişkin resmi açıklama yayınladı. 2020-21 sezonunda kulübümüze transfer olan Sinan Gümüş‘ün sözleşmesi feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Sinan Gümüş kaç yıllık sözleşme?

Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’de forma giyen Sinan Gümüş, transfer döneminin sona ermesine saatler kala Antalyaspor’a transfer oldu. 28 yaşındaki oyuncu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Sinan Gümüş hangi takımdan geldi?

Süper Lig takımlarından Antalyaspor’da forma giymektedir.

Sinan Gümüş nereye gitti?

Sinan Gümüş, Antalyaspor’a imza attı! ‘Fenerbahçe’de mutsuzdum…’ Fraport TAV Antalyaspor’un Fenerbahçe’den kadrosuna dahil ettiği Sinan Gümüş için imza töreni düzenlendi.

Sinan Gümüş hangi takıma gitti?

AntalyasporSinan Gümüş / Şu andaki takımı (#53 / Forvet)

Sinan Gümüş ayrıldı mı?

Sezon başında sözleşmesini feshetmeye yanaşmayıp 6 aydır kadro dışı konumda olan Sinan Gümüş ile devre arası transfer döneminde yollar ayrılıyor. 27 yaşındaki forvet oyuncusu için Sarı- Lacivertliler’in kapısını hemen hemen her gün bir Anadolu takımı çalmaya devam ediyor.

Sinan Gümüş gitti mi?

Sinan Gümüş‘ten Fenerbahçe’ye veda mesajı! Antalyaspor’a transfer olan Sinan Gümüş, sosyal medya hesabından Fenerbahçe için veda mesajı paylaştı.

Sinan Gümüş sözleşmesi ne zaman bitiyor?

8 Şubat 2022’de sözleşmesi feshedildi.

Sinan Gümüş’ün sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, ”2020-21 sezonunda kulübümüze transfer olan Sinan Gümüşün sözleşmesi feshedilmiştir.

Sinan Bolat hangi takımlarda oynadı?

KAA Gent#1 / Kaleci
Türkiye Millî Futbol TakımıKaleci
Sinan Bolat/Şu andaki takımları

Sinan Gümüş şu an nerede?

Sinan Gümüş (d. 15 Ocak 1994; Pfullendorf, Almanya) sağ kanat mevkisinde oynayan Almanya’da yetişmiş Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Antalyaspor’da forma giymektedir.

Gümüş kaç yaşında?

28 yaşında (15 Ocak 1994)Sinan Gümüş / Yaş

Sinan Gümüş kaç para alıyor?

600.000 EUR (2017)Sinan Gümüş / Maaş