Ankara Spor Salonunu kim yaptı?

Sinan Erdem Spor Salonu kime ait?

Basketbol Avrupa Türk havayolları Euroleague – Men Basketball liginde Türkiyeyi temsil eden Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen’in maçlarını oynadığı salon, 16 bin kişi seyirci kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise üçüncü büyük spor salonudur.

Sinan Erdem Spor Salonu hangi sporlar var?

Türkiye’nın en büyük, Avrupa’nın 3. büyük spor salonu olan Sinan Erdem Spor Salonu, basketbol, voleybol, hentbol maçları dışında çeşitli konser ve gösteriler için de tercih ediliyor.

Ankara Spor Salonu kaç bin kişilik?

10.400Ankara Spor Salonu / Kapasite

Ankara Spor Salonu nereye bağlı?

Ankara Spor Salonu 39.937916 enlem ve 32.843880 boylamda yer almaktadır. Altındağ ilçesine bağlıdır.

Abdi ipekçi spor salonu kime ait?

Galatasaray
Türkiye millî futsal takımı
Abdi İpekçi Spor Salonu/Takımları

Sinan Erdem Ataköy kaçıncı kısım?

Ataköy 3.Kısım / Bakırköy Yönü 921 metre uzaklıkta, 12 dk yürüme mesafesinde.

Abdi ipekçi spor salonu kaç kişilik?

12.270Abdi İpekçi Spor Salonu / Kapasite

Sinan Erdem Spor Salonu nasıl gidilir metro?

Yenikapı – Atatürk Havalimanı (M1A) Metro hattında, Ataköy durağında inip kısa bir yürüyüşle salona ulaşabilirsin. Ataköy Marmaray istasyonunda inip, kısa bir yürüyüş ile salona ulaşabilirsin.

Ankara Atatürk Spor Salonu kaç kişilik?

Ankara Atatürk Spor Salonu, Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde bulunan basketbol ağırlıklı olmak üzere salon sporlarına hizmet eden spor salonudur. 4500 Seyirci kapasiteli salonda, 500 araçlık otopark bulunmaktadır.

Ankara Arena Spor Salonu hangi semtte?

Ankara Arena 39.937847 enlem ve 32.843895 boylamda yer almaktadır. Altındağ ilçesine bağlıdır. Ankara Arena haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ankara Arena posta kodu 06050.

Ankara Arena Spor Salonu hangi ilçede?

Çankaya bölgesinde bulunan Ankara Arena, tren durağına ne kadar uzaklıktadır? Çankaya bölgesinde bulunan Ankara Arena konumuna en yakın tren durağı, 4 dk yürüme mesafesindedir.

Ankara Spor Salonu hangi metro durağı?

Çankaya bölgesinde bulunan Ankara Spor Salonu konumuna en yakın metro durağı hangisidir? Ulus durak, Çankaya içindeki Ankara Spor Salonu konumuna en yakındır.

Abdi İpekçi Spor Salonu ihalesini kim aldı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ’nin, Kamu İhale Kanunu’nun 21/b maddesine göre (Pazarlık Usulüne göre davet yöntemiyle) ihale ettiği, “Abdi İpekçi Spor Kompleksi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” işinin sonucu açıklandı.

Abdi ipekçi spor salonunun yerine ne yapıldı?

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, geçtiğimiz yıllarda yıkılan Abdi İpekçi Spor Salonu‘nun yerine ‘Basketbol Gelişim Merkezi’nin yapılacağını duyurdu. Türk spor tarihinde önemli bir yer edinen Abdi İpekçi Spor Salonu‘nun yerine Basketbol Gelişim Merkezi kurulacak.

Bakırköyden Sinan Erdem’e nasıl gidilir?

Bakirköy bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Sinan Erdem Spor Salonu adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 31E, 71T, 89B, 89S, MR20.
  2. Tren: MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Metro: M1A.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-18, MİNİBÜS: A-31, MİNİBÜS: A-71.

5 Mar 2022