TEKNOFEST nerede yapılacak 2022?

Teknofest ne zaman nerede 2022?

30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak istiyorsanız başvurunuzu aşağıdaki linkten gerçekleştirebilirsiniz.

Teknofest 2022 Başvuru nasıl yapılır?

TEKNOFEST 2022 Samsun’da yer almak, yarışma hakkı elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 7 MART! TEKNOFEST BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? İlk adımda www.t3kys.com adresine girerek sağ üstte yer alan “Yeni Hesap” butonunu seçin ye açılan sayfada ilgi alanları doldurarak “üye ol” butonuna tıklayın.

Teknofest 2022 başvuru ne zaman?

TEKNOFEST 2022‘de yarışma hakkını elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 28 ŞUBAT!

Teknofest Karadeniz nerede?

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları için başvurular açıldı. 30 Ağustos-4 Eylül arasında Samsun’da düzenlenecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında bu yıl roketten otonom sistemlere, yapay zekadan jet motorlara kadar 39 farklı teknoloji yarışması gerçekleşecek.

Teknofest hangi ilde?

Festivalin 2022 yılında Samsun’da yapılacağı açıklandı.

Teknofest kategorileri nelerdir?

  • Akıllı Ulaşım Yarışması
  • Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması
  • Eğitim Teknolojileri Yarışması
  • Hack Karadeniz.
  • Karma Sürü Simülasyon Yarışması
  • Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması
  • Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları
  • Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması

TEKNOFEST yarışma başvurusu nasıl yapılır?

39 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının gerçekleşeceği TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne www.teknofest.org adresindeki Başvuru Formu doldurularak başvurulabiliyor.

TEKNOFEST nasıl katılınır?

Samsun merkezli olarak Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2022 heyecanına ortak olmak için birbirinden farklı Teknoloji Yarışmaları’na “https://teknofest.org/tr/competitions/” adresi ziyaret edilerek başvurulabiliyor.

TEKNOFEST e nasıl katılırım?

TEKNOFEST BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Samsun merkezli olarak Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2022 heyecanına ortak olmak için birbirinden farklı Teknoloji Yarışmaları’na “https://teknofest.org/tr/competitions/” adresi ziyaret edilerek başvurulabiliyor.

TEKNOFEST kimler başvurabilir?

Festival, her yaş ve meslek grubundan ziyaretçiye açık olup ücretsizdir.

Hack Karadeniz nedir?

Hack Karadeniz 2021 Dereceler Binlerce gencin projesine destek olmak için ön eleme aşamasını geçen takımlara toplamda 12 Milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanmaktadır. Finalist takımlara TEKNOFEST 2022 yarışmaları için ulaşım/konaklama desteği sağlanmaktadır.

TEKNOFEST nerelerde yapıldı?

İstanbul 2021 21 – 26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda yapıldı. Yarışmaya 200.000 başvuru yapıldı. Paydaş sayısı 74’e çıkarken simülasyon, yapay zeka ve insansız hava araçları gibi alanlarda yeni yarışma kategorileri eklendi.

Teknofest nerede?

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 21 Eylül 2021 – 26 Eylül 2021 tarihleri arasında, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenmişti. Her yıl düzenlenmekte ola TEKNOFEST, bu yıl 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Teknofest şuan nerede?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, 21-26 Eylül’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021’in kapanış gününde organizasyonun gelecek yıl Samsun’da düzenleneceğinin açıklandığını bildirdi.

TEKNOFEST te neler yapılır?

Roketten otonom sistemlere, tarımdan su altı sistemlerine, insansız hava araçlarından yapay zekaya kadar teknolojinin her alanında düzenlenen yarışmalar, dünyanın en büyük Teknoloji Yarışmaları TEKNOFESTte gerçekleştiriliyor. 2021 yılından farklı olarak bu yıl Hyperloop Geliştirme Yarışması, Dikey İnişli Roket …