Timur şehircilik ve planlama kimin?

Timur Şehircilik Planlama kime aittir?

Timur Şehircilik Planlama A.Ş İstanbul’un Şişli ilçesinde merkezi bulunan bir şirkettir. Şirketin sahibi ve kurucusu Erden Timur‘dur. Aynı zamanda şirketin Genel Müdürü ve CEO’su da Timur‘dur.

Timur Sehircilik kim?

Erden Timur
Doğum 16 Kasım 1981 Mersin, Türkiye
Milliyet Türk
Eğitim Tarsus Amerikan Koleji Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Meslek Avukat, iş insanı

Nef açılımı ne demek?

Bir dosya formatı olarak Nef nedir? Açılımı “Nikon Elektronik Format” tır. Nikon Elektronik Format kelimelerinin baş harflerinden oluşan Nef kısaltması Nikon’a özgü bir şekilde oluşturulmuş RAW (ham) dosya biçimidir. Kısaca Nef bir resim dosyası formatıdır.

Erden Timur nasıl zengin oldu?

Babasının rahatsızlanması üzerine, eğitimini yarıda bırakarak Türkiye’ye dönmek zorunda kaldı. 2009 senesinde, Timur Gayrimenkul çatısı altında kurduğu “Nef” markasıyla kendi geliştirdiği ve patentini aldığı “Foldhome” konseptiyle gayrimenkul projeleri yapmaya başlayan Erden Timur, kısa sürede büyük talep gördü.

Nef kaç yılında kuruldu?

2007’de kurulan Nef, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş projelerle ilk günden beri “Neden daha iyisi olmasın?” sorusuna cevap arayarak çalışıyor.

Nef ne iş yapar?

Timur Holding markası olan ve metrekarelerle değil santimetrekarelerle çalışan Nef; insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlıyor. Dünyanın en iyi mimarlık ve endüstriyel tasarımcılarıyla çalışarak; Apartments, Flats, Residences, Houses, Dorms, Suites ve Offices olmak üzere 7 farklı seride projeler sunuyor.

Timur Holding sahibi kim?

39 yaşındaki Erden Timur, 2010’da İstanbul’a gelerek kurduğu Nef ile yazdığı başarı hikayesiyle tanındı. Yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle sektöre birçok ilk kazandıran Timur, 1982 yılında Mersin’de doğdu.

Timur Holding ne iş yapar?

Timur Holding, 1977 yılından beri demir çelik, akaryakıt ve arazi geliştirme sektörlerinde faaliyet göstermiştir. Enerji, lojistik, inşaat, teknoloji ve turizm sektörlerinde çalışmalar yapmaktadır. Bugüne kadar toplam 200 bin metrekareden fazla inşaat projesini hayata geçirmiştir.

Nef şirketi nedir?

Nef, Timur Holding’in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı.

Galatasaray sponsoru Nef ne demek?

Tasarım ve inovasyon markası Nef, Galatasaray Futbol Takımı ana sponsoru oldu. Galatasaray Spor Kulübü Futbol Takımı ile 31 Milyon TL’si garanti olmak üzere toplam 52,5 Milyon TL tutarında 2+1 yıllık anlaşma imzalayan Nef, sarı kırmızılı takımın Türkiye Süper Ligi’nde ana sponsoru oldu. …

Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timurun serveti 550 milyon dolar! En Zengin 100 Türk listesi Forbes tarafından açıklandı. Erden Timur 550 milyon dolar serveti ile listede 88’nci sırada…

Nef ne kadar zengin?

Forbes 2020 verilerine göre 400 milyon dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin 100. insanıdır. Nef markalı konut sektöründe geçen yılı ciro, satış ve teslimatta üç ayrı rekorla kapattı.

Nef 13 ne zaman yapıldı?

nef 13 merter ne zaman teslim Haberi Nef 13 Merter teslim tarihi 2016 Haziran olarak belirlendi. 14 katlı 4 blok halinde inşa edilen Nef 13 Merter’de yer alan dairelerin alan büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor.

Nef City 82 sahibi kim?

NEF İnşaat’ın sahibi Erden Timur’dur.

Nef firması ne üretiyor?

Nef, Timur Holding’in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı.